نماینده مشهد و کلات و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.

دکتر میثم ظهوریان، نماینده مردم مشهد و کلات و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته بانکداری، ارزی، پولی این کمیسیون ضمن بازدید از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با فعالیت‌های این مجموعه آشنا شد.

در این برنامه دکتر ظهوریان از مجموعه‌های فعال در ۳ حوزه رشد دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات در سلامت پارک علم و فناوری سلامت مشهد و تعدادی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در این پارک بازدید و بر توسعه فعالیت‌های نوآورانه، فناورانه و دانش‌‌بنیان در حوزه سلامت تاکید کرد.

در پارک علم و فناوری سلامت مشهد ۲ مرکز سلامت و دارو و ۷۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان فعال است و این شرکت‌ها در زمینه تولید انواع تجهیزات پزشکی و دارویی، انواع داروهای شیمیایی و گیاهی، هوش مصنوعی و فناوری سلامت فعالیت دارند.

فعالیت تخصصی در ۳ حوزه‌ دارو، تجهیزات پزشکی و فناوری اطلاعات در سلامت

در جریان این بازید دکتر محسن تفقدی، رئیس پارک علم و فناوری سلامت مشهد، اظهار کرد: شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناری سلامت مشهد به عنوان یک شرکت فناور شناخته می‌شوند، اما به جهت استقرار در این مکان شامل ارتقاء امتیازی و تبدیل شدن به دانش‌بنیان را دارند.

دکتر تفقدی با بیان اینکه یکی از نیازهای پارک علم و فناوری سلامت مشهد توسعه فضای این پارک بوده است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این موضوع مصوبه ساخت فاز ۲ این پارک را در اراضی زکریا و از محل مولد سازی داشته‌ایم تا که این فاز در محل فوق‌الذکر ساخته شود.

وی تاکید کرد: ساخت فضای فاز ۲ پارک علم و فناوری سلامت مشهد که ۶۴ هکتار بوده زمان‌ بر است، پروژه‌ای که از مزیت‌های بسیارخوبی برخوردار است و ما می‌توانیم پس از تکمیل این فضا هر فاز یک و ۲ این پارک را در یک مکان ببینیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری سلامت مشهد در ۳ حوزه‌ دارو، تجهیزات پزشکی و IT در سلامت (انفورماتیک پزشکی) فعالیت دارد و آخرین حوزه اشاره شده که یکی از بهترین فضاها جهت فعالیت بوده، حوزه‌ای که هم هزینه کمی دارد و هم اینکه با بهره‌وری زیادی همراه است و یک نمونه موفق آن در افزایش شانس بارورسازی زوج‌های نابارور از ۴ به ۲۳ درصد بوده است.

پارک علم و فناوری سلامت مشهد باوجود نوپا بودنش رشد و سرعت بسیارخوبی داشته است

همچنین دکتر میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته بانکداری، ارزی و پولی این کمیسیون هم در جریان این بازدید، گفت: حوزه سلامت به عنوان حوزه‌های بسیار مهم بوده که تاثیرگذاری بسزایی در شاخص‌های توسعه‌یافتگی کشور دارد و در این حوزه کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری دانش‌بنیان می‌تواند در پیشرفت این حوزه و تسریع و سرعت‌بخشی در تحقق اهداف مدنظر کمک کننده باشد.

وی افزود: یکی از بخش‌ها و مجموعه‌های که می‌توانند در رشد سرعت و شتاب حوزه سلامت کمک کننده باشند پارک‌های علم و فناوری سلامت هستند و یکی از این پارک‌ها که با عملکرد بسیارخوبی در حوزه سلامت همراه بوده در شهر مشهد مستقر است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خراسان رضوی یکی از استان‌های موفق و پیشتاز کشور در شکل‌گیری پارک علم و فناوری سلامت بوده و معتقدیم که پارک مشهد با وجود داشتن شرکت‌های پویا و توانمند در حوزه سلامت در زمره پارک‌های موفق کشور در این حوزه بسیار مهم بوده است.

دکتر ظهوریان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری سلامت مشهد باوجود نوپا بودنش رشد و سرعت بسیارخوبی داشته و معتقدیم برای اینکه این مجموعه بخواهد با رشد کمی و کیفی بهتر و اثرپذیری بیشتری همراه باشد باید مورد حمایت قرار بگیرد.

وی ضمن تقدیر از کارهای خوب انجام شده در پارک علم و فناوری سلامت مشهد، بیان کرد: با توجه به اینکه ساخت فاز ۲ پارک علم و فناوری سلامت در برنامه کاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته باید در جهت تخصیص منابع مالی موردنیاز و به‌کارگیری نیروهای متخصص و توانمند اقدام شود و در این خصوص پیگیری‌های لازم از با روسا و مسئولان سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور خواهیم داشت.

یکی از مهمترین مزیت‌های رقابتی پارک علم و فناوری سلامت مشهد استفاده محصولات تولیدی در این پارک در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی بوده است

در این بازدید دکتر علی عظیمی، معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی پارک علم و فناوری سلامت مشهد، گفت: مدت ۵ سال است که از صدور زمان مجوز پارک علم و فناوری سلامت گذشته و از سال ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی فعالیت داشته، هرچند که سابقه فعالیتی این مجموعه به سال ۱۳۹۴ برمی‌گردد.

وی با اشاره یه اینکه در سطح کشور ۱۱ پارک علم و فناوری سلامت داریم که یکی از آنها در مشهد است، بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از محصولات پارک علم و فناوری سلامت مشمول ارزش افزوده نمی‌شود اداره امور مالیاتی مشهد سامانه مجزایی را برای این پارک تعریف کرده تا که مشکلات مالیاتی برای این شرکت‌های دانش‌بنیان نباشد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی پارک علم و فناوری سلامت مشهد با ذکر این نکته که تولید محصولات دانش‌بنیان پارک علم و فناوری سلامت مشهد جهشی ۳۰۰ درصدی داشته است و طبق قانون تمامی شرکت‌های دارای مجوز از این پارک مشمول معافیت مالیاتی می‌شوند، تاکید کرد: در بحث تولید محصولات آرندی کارهای خوبی در پارک علم و فناوری سلامت مشهد انجام شده و در جلسه‌ای که با حضور مدیران مراکز رشد دارویی و سلامت این پارک و مسئولان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی اداره کل امور مالیاتی استان داشتیم تا هم از ظرفیت این پارک به نحو احسن استفاده شود و هم اینکه مشکلات مالیاتی موجود از سر راه شرکت‌های پارک علم و فناوری سلامت مشهد برداشته شود و موضوع اعتبارات مالیاتی آن مورد توجه قرار بگیرد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی پارک علم و فناوری سلامت مشهد با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری در بحث مالیات به مساجد و بیمارستان‌ها اضافه شده‌اند و این یک خبر خوب در این حوزه بوده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مزیت‌های رقابتی پارک علم و فناوری سلامت مشهد استفاده محصولات تولیدی در این پارک در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی بوده است.

دکتر عظیمی افزود: در بحث توسعه فضاهای فیزیکی پارک علم و فناوری سلامت مشهد محدویت فضایی داشتیم که با انتقال پژوهشکده بوعلی به پژوهشگاه شهید رئیسی فضای ۵ هکتاری این پژوهشکده به این پارک اختصاص یافت و پس از این اتفاق شاهد افزایش درخواست‌ها از شرکت‌های زیرمجوعه پارک علم و فناوری سلامت مشهد هم بودیم.

وی با تاکید بر اینکه فضاهای جدیدی برای پارک علم و فناوری سلامت مشهد آماده شده و در برنامه بعدی توسعه فضای انبار این پارک را خواهیم داشت، گفت: با توجه به کمبود فضای پارک علم و فناوری سلامت مشهد، فاز دوم این پارک با موافقت هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فضای ۶۴ هکتاری در اراضی زکریا ساخته خواهد شد.

دکتر عظیمی اضافه کرد: اتفاق خوب دیگر رخ داده در سال‌های گذشته بازسازی و نوسازی تجهیزات فرسوده بوده و با همکاری انجمن تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزاری دوره فشرده و ۱۰ روزه بوت کپ را در راستای آشنایی با برندینگ، تقویت شبکه‌سازی‌ها و استفاده از ظرفیت‌ نیروهای متخصص و توانمند داشتیم.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی پارک علم و فناوری سلامت مشهد با بیان اینکه یکی از نیازهای مهم ما در این پارک جذب نیروهای متخصص بوده است، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت‌های زیادی در حوزه سلامت دارد و ما در این دانشگاه از آموزش تا تولید محصول داریم و به همین جهت پیشنهاد دادیم که مدیریت اعتبارات مرتبط با علمی و فناوری سلامت را به این دانشگاه که ظرفیت بسیارخوبی در این حوزه دارد واگذار نماید.

دکتر عظیمی تصریح کرد: عمده نیروهای شاغل در پارک علم و فناوری سلامت مشهد شرکتی هستند و ما خواستار جذب نیروهای متخصص و تمام وقت به مانند سایر حوزه‌ها هستیم.

220.jpg - 120.18 kB

221.jpg - 123.86 kB

222.jpg - 121.93 kB

223.jpg - 137.09 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image