چاپ

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گسترش برنامه های آموزشی تغییر الگوی زندگی را مهمترین راهکار در پیشگیری از بیماری های غیر واگیردار اعلام کرد .

 

 

به گزارش وب دا ، دکتر رضا سعیدی در نشست خبری دستاوردهای دانشگاه در یک سال اخیر، رعایت مسائل بهداشتی ، تغذیه مناسب ، استفاده از آب سالم ، تلاش برای حفظ محیط زیست و آلودگی هوا ، فعالیت بدنی و ورزش نقش مهمی در پیشگیری از بیماریها دارد اظهار داشت : مسئولان سیاستگذار در کنار رسانه های گروهی باید در گسترش فرهنگ سلامتی تلاش کنند .

وی با اشاره به اقدامات مرکز بهداشت استان در یک سال اظهار داشت : بر اساس سیاستهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تکمیل خانه های بهداشت در روستاهای بالای 100 خانوار در دستور کار قرار گرفته است که بر این اساس 127 خانه بهداشت در استان ساخته و یا در حال ساخت است و به زودی این طرح به پایان می رسد .

رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی ساخت آزمایشگاه رفرانس سل شمال شرق کشور در بیمارستان شریعتی با اعتبار 5میلیارد ریال  را از دیگر فعالیتهای انجام شده در یک سال اخیر برشمرد و خاطر نشان کرد : این آزمایشگاه با تجهیزات کامل توانمندی ارائه خدمات  در زمینه تشخیص و درمان به بیماران مبتلا در شرق کشور را داراست .

دکتر رضا سعیدی گسترش برنامه های بهداشتی با همکاری داوطلبان سلامت را دیگر برنامه های اجرا شده در یک سال اخیر برشمرد و خاطر نشان کرد : در این برنامه ها که با مشارکت 16 هزار داوطلب سلامت اجرا می شود بیش از دو میلیون نفر از برنامه های بهداشتی به طور مستقیم و چهره به چهره آشنا می شوند .

وی گفت : در خصوص حمايت تغذيه‌اي نیز دو ميليارد تومان مواد غذايي و سبد غذايي با همكاري بهزيستي و كميته امداد امام  خميني(ره) توزيع شده است، 7 ميليارد تومان هم ويتامين توزيع شده است. به علاوه مرگ مادر از 22 مورد به 10 مورد كاهش پيدا كرده، مرگ نوزادان كمي كاهش داشته و مرگ شيرخواران زير يك سال نيز 18 در هزار گزارش شده است.