رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ایجاد قطب تولید نانو دارو کشور در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری با اشاره به اینکه در سال جهاد اقتصادی با تولید نانودارو ضد سرطان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد حرکت ویژه ای در راستای دستیابی به فناوری تولید ، خودکفایی و صادرات این دارو برداشته شده است اظهار داشت: در حال حاضر به همت اساتید برجسته دانشکده داروسازی این دانشگاه تولید دیگر نانو داروها برای درمان بیماریها آغاز شده است.
قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خراسان رضوی ایجاد و راه اندازی هفت دانشکده اقماری در شهرهای زیر پوشش دانشگاه را از دیگر اقدامات ویژه در سال جهاد اقتصادی برشمرد و خاطر نشان کرد : این دانشکده ها در راستای تربیت نیروی بومی و در مقاطع کاردانی و کارشناسی فعالیت می کنند.
دکتر شبستری برنامه ریزی و تلاش جدی برای ایجاد شهرک دانش و سلامت در مساحت 132 هکتار در مشهد به عنوان نخستین شهرک دانش و سلامت کشور را از دیگر اقدامات این دانشگاه در سال جاری عنوان کرد و اظهار داشت : در حال حاضر ستاد مرکزی دانشگاه در این شهرک فعال و کار ساخت و یا جانمایی بیمارستانها، منطقه توریسم درمانی و مراکز آموزشی نیز آغاز شده است.