مدير گروه تخصصي بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد دارا بودن مجوز بهداشتی و بسته بندی را از شروط اصلی توزیع سبزی در رستورانها عنوان کرد .
به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، علی اصغر حسنی با اشاره به اینکه این طرح به منظور پیشگیری از بروز بیماریها منتقله از آب و غذا و حفظ سلامت شهروندان اجرا می شود اظهار داشت: توزیع سبزی و سالاد بدون مجوزبهداشتی ،پروانه ساخت و بسته بندی در رستورانها  ممنوع و تخلف است .![]()
وی با اشاره به اینکه اکثر سبزيها به دليل آغشته بودن به آفتکشها و سموم کشاورزي و تماس نزديک با خاک آغشته به تخمهاي انگل هستند و اگر به خوبي و به طور کامل شسته نشوند به راحتي سبب ورود عفونت به بدن مصرف کننده ميشوند از شهروندان خواست در زمان استفاده از سالاد و سبزی مراحل ضد عفونی از جمله پاکسازی، انگل زدایی ، ضد عفونی و شستشو و آبکشی را رعایت کنند .
مدير گروه تخصصي بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: همچنین شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در رستورانها می توانند مراتب را از طريق سامانه فوريتهاي بهداشت محيط با شماره تلفن 09678 به كارشناسان بهداشتي اعلام کنند .
حسنی نظارت بر کارگاههای بسته بندی سبزی و سالاد در قالب تیم ویژه فوریتهای بهداشت محیط را از جمله اقدامات به منظور پیشگیری از بیماریها اعلام کرد و گفت : در این بازدیدها توصيه هاي لازم در خصوص اصلاح فرآيندهاي گندزدايي به متصديان ارائه و با موارد متخلف به صورت قانوني برخورد می شود .