در راستای ارتقای سطح آمادگی نیروی انسانی و زیرساختهای درمانی در مواجهه با حوادث غیرمترقبه و تهدیدات نوین، دوره آموزشی تخصصی CBRNE (شیمیایی، میکروبی، رادیولوژیک، هستهای و انفجاری) در سالن جلسات بیمارستان درگز برگزار شد.
به گزارش وب دا، این دوره با هدف افزایش توانمندی کادر بهداشت و درمان و کارکنان اداری در واکنش سریع و مؤثر به شرایط بحرانی طراحی و اجرا شد. مباحث اصلی دوره شامل آشنایی با انواع عوامل تهدیدکننده CBRNE، روشهای شناسایی اولیه، اصول حفاظت فردی و محیطی، و آموزش پروتکلهای استاندارد دفع آلودگی (Decontamination) بود.
برگزاری این دوره به همت واحد آموزش شبکه بهداشت و درمان درگز و با همکاری بیمارستان شهرستان و به مناسبت هفته پدافند غیرعامل (۵ تا ۱۱ آبانماه) انجام شد. تدریس دوره را دکتر محمد مشیری، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه، و مهندس کاظمی، کارشناس پدافند غیرعامل دانشگاه و مربی شیمیایی کشوری از سازمان پدافند غیرعامل کشور برعهده داشتند.
در حاشیه این دوره، شرکتکنندگان از بخشهای مختلف زیرساختی بیمارستان از جمله سیستم برق اضطراری و محلهای پیشبینیشده برای جانمایی پناهگاه بازدید کردند. این بازدید با هدف ارزیابی آمادگی زیرساختهای حیاتی در برابر تهدیدات احتمالی و ارتقای هماهنگی بین واحدهای عملیاتی بیمارستان انجام شد.
