چاپ

در اقدامی خیرخواهانه و ارزشمند، دو خیر با یاد و گرامیداشت پدر مرحوم خود، که سال‌ها در شهر چاپشلو در عرصه خدمت به مردم و داروسازی فعالیت داشت، مسئولیت احداث و تجهیز پایگاه جدید اورژانس ۱۱۵ چاپشلو را بر عهده گرفتند.

دکتر فاطمه عیدی‌زاده، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان درگز با قدردانی از این اقدام انسان‌دوستانه خیران سلامت" مهجبین جهانی و همسرشان آقای نصیرزاده "اظهار داشت:ملک پایگاه فعلی اورژانس ۱۱۵ چاپشلو استیجاری است و با همکاری این خیرین نیک‌اندیش، مقرر شد در زمینی که متعلق به مرکز بهداشت است، بنای جدید پایگاه توسط خیرین احداث و به تجهیزات مورد نیاز مجهز شود. این اقدام گامی ارزشمند در جهت ارتقای خدمات فوریت‌های پزشکی و افزایش رضایتمندی مردم شریف منطقه خواهد بود.

وی افزود: نام نیک زنده‌یاد حسین‌جان جهانی با این کار ماندگار، برای همیشه در حافظه مردم چاپشلو و عرصه سلامت شهرستان درگز ثبت خواهد شد.

دکتر عیدی‌زاده در پایان ضمن ابراز قدردانی از حمایت و همراهی خیرین حوزه سلامت، بر ضرورت گسترش فرهنگ مشارکت مردمی در توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تأکید کرد.

127.jpg - 198.43 kB