چاپ

آمادگی کامل حوزه سلامت بردسکن برای ارائه خدمات در ایام نوروزمدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن از عملکرد موفق اورژانس ۱۱۵ شهرستان در اجرای طرح امداد نوروزی سال ۱۴۰۵ قدردانی کرد و گزارشی از فعالیت‌های این مرکز در ایام تعطیلات نوروزی ارائه داد.

دکتر حسین امامیان در گفتگو با وب دا  با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فوریت‌های پزشکی اورژانس ۱۱۵ شهرستان اظهار کرد: طرح امداد نوروزی از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۵ اجرا شد که طی این مدت ۲۷۴ مأموریت توسط پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ شهری (کد یک و دو شهید حسین‌زاده) و پایگاه‌های جاده‌ای انابد، بیجورد، شهرآباد و درونه انجام شد.

وی افزود: از مجموع این مأموریت‌ها، ۶۵ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۲۰۹ مورد مربوط به حوادث غیرترافیکی بوده است. در مأموریت‌های غیرترافیکی، ۱۰۲ بیمار برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی به بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) بردسکن منتقل شدند، ۳۰ مورد درمان در محل انجام شد، ۵۶ مورد رضایت شخصی ثبت شد و ۱۴ مورد نیز لغو مأموریت بوده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن در ادامه با اشاره به مأموریت‌های مرتبط با حوادث ترافیکی گفت: در این بازه زمانی ۶۵ تماس برای اعزام آمبولانس به محل تصادفات ثبت شد. با توجه به اینکه در هر مأموریت ممکن است چندین مصدوم وجود داشته باشد، در مجموع ۷۱ مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه در محل حادثه برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شدند. همچنین ۹ مصدوم از انتقال به بیمارستان انصراف داده و رضایت شخصی دادند، ۳ مورد لغو مأموریت ثبت شد و متأسفانه یک مورد فوتی در حوادث ترافیکی گزارش شد.

وی با اشاره به افزایش حجم سفرهای نوروزی و اهمیت آمادگی نیروهای امدادی تصریح کرد: با هدف تسریع در امدادرسانی و ایجاد امنیت خاطر برای مسافران و زائران بارگاه منور رضوی، تمامی نیروهای اورژانس در این ایام در آمادگی کامل قرار داشتند.

دکتر امامیان در پایان از تلاش‌ها و فداکاری‌های کارکنان اورژانس ۱۱۵ شهرستان بردسکن قدردانی کرد و گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه همکاران فوریت‌های پزشکی در ایام تعطیلات نوروزی، به‌ویژه در شرایط افزایش سفرها، نقش مهمی در حفظ سلامت و ایمنی مسافران، زائران و شهروندان ایفا کرد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این تلاش‌ها در سال جدید، از همکاری و هماهنگی مطلوب تیم فوریت‌های پزشکی شهرستان تقدیر کرد و برای همه کارکنان اورژانس ۱۱۵ آرزوی موفقیت و سربلندی داشت.