رئیس بیمارستان منتصریه گفت : کشور ایران در زمینه پیوند کلیه در منطقه و جوامع بین المللی پیشتاز و الگویی مناسب به شمار می رود .
به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی دکتر علی اصغر یارمحمدی با اشاره به اینکه از ابتدای آغاز پیوند اعضاء تا کنون 30 هزار پیوند کلیه با موفقیت در کشور انجام شده است اظهار داشت :در حال حاضر موفقیتهای پزشکان متخصص ایرانی در زمینه پیوند کلیه از بیماران مرگ مغزی شده به عنوان الگو در آمده است و جوامع بین المللی از نتایج تحقیقات کشور در زمینه پیوند اعضاء استفاده می کنند .
مدیر گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه انجام عمل پیوند عضو از سال 67 در این دانشگاه با پیوند کلیه آغاز شده است گفت: تا کنون بیش از دو هزار مورد پیوند کلیه با موفقیت در مراکز تخصصی زیر پوشش دانشگاه انجام گرفته است .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام عمل پیوند عضو به ویژه از بیماران مرگ مغزی شده را امری خداپسندانه و ایثارگونه دانست و اظهار داشت: اهداء عضو به بیماران نیازمند علاوه بر رهایی آنان از یک زندگی وابسته به دستگاههای درمانی و ماشینی موجب کمک به بیت المال نیز می شود .
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن اساتید مجرب در عرصه پیوند اعضا تاکنون توانسته 276 عمل پیوند عضو را انجام دهدخاطر نشان کرد : مقدمات پیوند عضو کبد ، پانکراس ، قلب ، مغز استخوان از بیماران مرگ مغزی در دانشگاه در حال انجام است و با راه اندازی این طرح تحولی بزرگ در زمینه پیوند اعضاء در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت می گیرد.
مدیر گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه رسانهها در راستای ایجاد فرهنگسازی برای عمل پیوند عضو نقش بسزایی دارند افزود: آمار تعداد افراد درخواستکننده برای عمل پیوند اعضاء در ایران بسیار زیاد بوده و فقط از طریق فرهنگسازی رسانهها صورت میگیرد.
دکتر یارمحمدی گفت : تعداد آمار تصادف که منجر به مرگ مغزی میشوند، در ایران بالا است در حالی تعداد محدودی از نزدیکان این افراد به اهداء عضو رضایت می دهند .