0033.jpg - 6.22 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برنامه مدونی برای موضوع مدیریت خطر و بلایا در حوزه تحت پوشش این دانشگاه تدوین شده است تا  همواره از آمادگی کامل در جهت مقابله با هرگونه بلایای احتمالی برخوردار باشیم.

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بحث مدیریت خطر و بلایا یکی از اولویت‌های مهم نظام سلامت است و از آنجا که کشور عزیزمان همواره در معرض خطرات مختلف بوده و در کنار آن بلایای طبیعی هم تهدیدکننده است باید نسبت به مقابله با این موضوع آمادگی لازم را حفظ کرد.

وی تصریح کرد: از آنجا که اهمیت پرداختن به موضوع مدیریت خطر و بلایا بر هیچکس پوشیده نیست در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم توجه ویژه‌ای نسبت به موضوع پیشگیری و بحث پدافند غیرعامل شده تا همواره از آمادگی کامل در جهت مقابله با هرگونه بلایای احتمالی برخوردار باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال 1401 برنامه مدونی برای موضوع مدیریت خطر و بلایا در این دانشگاه خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: با تأکید ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد جلسات مدیریت خطر و بلایا به‌ صورت مستمر برگزار می‌شود تا ضمن کسب آمادگی لازم، بهترین اقدام را در زمان مورد نیاز صورت دهیم و  غافلگیر نشویم.

دکتر بدیعی اضافه کرد: در همین خصوص اجرای طرح و برنامه عملیاتی مدون شده حوزه مدیریت خطر و بلایا را در شهر مشهد و تمامی شهرهای حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهیم داشت و در پایان دوره هم شناسایی نقاط ضعف و قوت را داریم تا بتوانیم در نوبت بعدی با رفع ضعف‌ها و تقویت قوت‌ها بهترین عملکرد را در این خصوص داشته باشیم.

وی تأکید کرد: به دنبال آن هستیم تا با اجرای طرح و برنامه عملیاتی مدون شده از آمادگی همه‌جانبه در سطوح مختلف حوزه مدیریت خطر و بلایا برخوردار باشیم تا  شاهد آن باشیم که حتی کوچکترین موضوعی موجب غافلگیری نشود.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا