181.jpg - 42.84 kBدر سی‌امین جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در مجموع ۹۴ پروانه ساخت، بهره‌برداری و مسئول فنی در حوزه‌های مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مورد بررسی و ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.

به گزارش وب‌دا، دکتر میترا رضایی، مدیر امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به برگزاری مستمر جلسات کمیته فنی و قانونی اظهار کرد:این کمیته با هدف بررسی، تأیید و صدور پروانه‌های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و در راستای اجرای دستورالعمل‌های نظارتی مربوطه، به‌صورت منظم برگزار می‌شود.

وی افزود: در سی‌امین جلسه این کمیته، ۲۴ موضوع تخصصی مورد بررسی قرار گرفت که شامل ۴۳ پروانه ساخت، ۱۲ پروانه بهره‌برداری و ۶ پروانه مسئول فنی در حوزه مواد غذایی و آشامیدنی بوده است.

در ادامه، دکتر زهرا حاج‌زاده، رئیس اداره امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نیز با اشاره به بررسی سه موضوع تخصصی در این حوزه، اظهار کرد:در این بخش، ۳۰ پروانه ساخت، یک پروانه بهره‌برداری و دو پروانه مسئول فنی مورد ارزیابی قرار گرفت و تصمیمات لازم مطابق با ضوابط قانونی اتخاذ شد.

شایان ذکر است، جلسات کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با حضور معاون غذا و دارو، مدیران و کارشناسان حوزه‌های تخصصی، اعضای هیئت علمی دانشکده پزشکی (گروه تغذیه و ایمنی مواد غذایی) و نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برگزار می‌شود.

این کمیته به‌صورت هفتگی تشکیل جلسه داده و ضمن بررسی صدور، تعلیق یا ابطال پروانه‌های بهداشتی تولید، نگهداری و ورود مواد و فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، در زمینه تدوین و اجرای ضوابط، دستورالعمل‌ها و مقررات مربوط به سلامت و ایمنی فرآورده‌ها نیز همکاری فنی و مشورتی دارد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image