رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر در این دانشگاه، صف انتظار گیرنده‌ی پیوند کبد وجود ندارد اظهار کرد: به لطف نگاه انسان‌دوستانه‌ی شهروندان، تعداد اهدا کنندگان با گیرندگان برابر شده و حتی تعدادی کبد اهدا شده به مراکز درمانی شیراز ارسال می شود تا بیماران دیگری  از مرگ نجات پیدا کنند.

دکتر علی‌اکبریان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بیماران مرگ مغزی هر سه استان خراسان برای پیوند کبد به مرکز پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی مشهد انتقال داده می شود خاطر نشان کرد:‌ پیوند کبد در سال‌های گذشته رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است به طوری که از سال 92 تا کنون 300 عمل پیوند کبد در مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد:‌ در برخی کشورها، از لحظه‌ای که بیمار دچار مرگ مغزی می‌شود اختیار از دست خانواده خارج می‌گردد و تصمیم‌گیری در مورد اهدای عضو از سوی وی، دولت می‌باشد اما در کشور ما به لحاظ فرهنگی، مذهبی و قانونی، این اختیار در دست خانواده است و این خانواده‌ است که با تصمیمی شجاعانه و انسانی، جان سایرین را نجات می‌بخشد.

رییس تیم پیوند کبد و پانکراس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه پیوند کبد از سال 92 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز منتصریه راه اندازی  و در سال نخست تنها 9 مورد پیوند انجام شد اظهار کرد: با روند رشد صعودی در زمینه پیوند کبد، این تعداد در سال گذشته به 68 مورد افزایش یافت.

دکتر محسن علی اکبریان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز تا کنون 30 مورد پیوند کبد با موفقیت در مرکز دیالیز و پیوند اعضای منتصریه انجام شده است.

فلوشیپ پیوند کبد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه پیوند کبد پس از مرکز ابن سینا شیراز و امام خمینی(ره) تهران رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است تصریح کرد: در کنار توجه به توسعه کمی پیوند کبد، ارتقاء کیفی آن نیز همواره مورد توجه بوده است و در این راستا میزان بقای یک ساله حدود 95 درصد و میزان بقای سه ساله حدود 90 درصد گویای این مطلب است.

وی با بیان اینکه پیوند کبد در بزرگسالان چندین سال است که انجام می‌شود گفت: در صدد هستیم که پیوند کبد اطفال را راه‌اندازی کنیم که البته با بزرگ‌سالان تفاوت‌هایی دارد و زیرساخت‌ها و امکانات ویژه‌ای می‌خواهد.

عضو هیأت علمی دانشکده پزشکی با تأکید بر اینکه بیماری‌ کبدی در مراحل خفیف، علامت خاصی ندارد در زمینه‌ی علائم اختصاصی نارسایی کبد گفت:‌ زردی، خونریزی گوارشی، ریزش مو، آب آوردن شکم و تحلیل عضلات از علائمی هستند که در مراحل پیشرفته دیده می‌شوند و بیمار هنگامی این علائم را می‌بیند که کار از کار گذشته و باید درمان‌های اساسی مثل پیوند برایش انجام شود.

سیصدمین عمل پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image