مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انجام چهارمین عمل اهدای عضو از بیمار مرگ مغزی در سال ۱۴۰۵ در بیمارستان منتصریه مشهد خبر داد.
دکتر ابراهیم خالقی در گفتوگو با وبدا اظهار کرد: یکهزار و هشتصد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مربوط به آقای ۵۴ ساله مشهدی است که پس از تأیید مرگ مغزی در بیمارستان شهید کامیاب، به واحد فراهمآوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه معرفی شد.
مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: کلیههای این اهداکننده توسط تیم پیوند کلیه بیمارستان منتصریه به آقای ۵۳ ساله مشهدی و آقای ۳۹ ساله ساکن فریمان که از نارسایی کلیه رنج میبردند، پیوند شد.
دکتر خالقی تصریح کرد: همچنین بخشی از پوست این اهداکننده برای پیوند به بیماران بستری در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.