چاپ

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همزمان با دهه امامت و ولایت، بسته های غذایی در میان خانواده های بیماران مبتلا به کووید-19 نیازمند، توزیع می شود.

دکتر محمد اسماعیل زاده در گفتگو با وب دا ضمن تبریک آغاز دهه ولایت خاطر نشان کرد: امسال سبک و نوع برنامه ها و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد متفاوت‌تر از سال‌های قبل بوده و به‌جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی امکان برگزاری مراسم‌ها و تجمعات وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در دهه امامت و ولایت امسال و در فاصله اعیاد سعید قربان و غدیرخم فضاسازی مناسبتی را در تمامی مجموعه‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد را خواهیم داشت، افزود: در این دهه فرخنده توزیع بسته‌های بهداشتی و خوراکی در میان کادردرمانی کرونایی‌ها و خانواده‌های بیماران کرونایی کم برخوردار خواهیم داشت.

دکتر اسماعیل‌زاده با بیان اینکه فرآیندها و رویدادهای حوزه سلامت جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی زیادی دارند که همگی آنان تأثیرگذار هستند، خاطرنشان کرد: مهمترین نکته در این خصوص بحث آموزش و مشارکت همگانی بوده که آموزش‌ها به‌خوبی ارائه شده و اکنون باید با همان کیفیت و حتی بهتر از آن مشارکت مردم را شاهد باشیم و بی‌شک حفظ سلامت جامعه و خروج از بحران کرونا نیازمند همکاری همگان است و تنها مختص به یک گروه خاص نیست.

وی اضافه کرد: کنترل و مهار بیماری کرونا به‌‌جهت واگیری شدید و انتقال سریع این ویروس منحوس نیازمند همکاری آحاد مختلف جامعه بوده و اگر مشارکت عموم مردم نباشد تلاش مدافعان سلامت که در صف اول خط مقدم جبهه مبارزه کرونا هستند به نتیجه نمی‌رسد.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه رعایت بهداشت فردی همچون شستشوی مکرر دست با آب و صابون، استفاده از ماسک و دستکش، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و غیره در حفظ سلامت جامعه و عدم تکثیر انواع ویروس‌ها همچون کووید- 19 به همگان توصیه می‌شود، بیان کرد: مردم با همکاری خود به کمک مدافعان سلامت بیایند، سفیدپوشان زحمتکشی که با لباس‌ خاص و شرایط سختی که دارند جان خود را به خطر انداختند تا سلامتی همنوعانشان حفظ شود.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بالای 50 درصد از موفقیت‌های حوزه سلامت به واسطه همکاری مردم با خادمان این حوزه بوده است، گفت: نقش پررنگ و کلیدی مردم در بحث کرونا بسیار پررنگ‌تر از سایر موضوعات بوده و قطعاً سهم مردم هم در سلامت جامعه به مراتب بیشتر از دیگر موضوعات بوده و امیدواریم با ادامه همکاری‌های هموطنانمان شاهد ریشه‌کنی کامل بحران کرونا و بازگشت به وضعیت عادی همراه با صحت و سلامتی باشیم.