معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه خیران سلامت در حوزه بهداشت و پیشگیری نقش ارزنده ای ایفا می کنند اظهار کرد: به طور حتم افزایش مشارکت خیران سلامت در حوزه پیشگیری، سلامت جامعه را ارتقا می دهد.
دکتر سید جواد حسینی در نخستین کارگاه آموزشی پودمانی" خیرین و نظام سلامت" که با حضور مدیران میانی واحدهای زیر پوشش و جمعی از مسئولان و خیران سلامت در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد،ضمن تأکید بر لزوم بکارگیری شیوه های مشارکتی در بخش پیشگیری، خاطر نشان کرد: انجمن دوستداران بهداشت و سلامت با حمایت معاونت بهداشتی به عنوان شیوه ای جهت جلب مشارکت خیرین در پیشگیری برای اولین بار در استان تأسیس شده است و میتوان امیدوار بود که این انجمن بتواند به عنوان بازویی برای معاونت بهداشتی در نیل به اهداف پیشگیرانه موفق عمل کند.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت و جایگاه مشارکت های مردمی در حفظ و ارتقاء سلامت افزود: با توجه به محدویت منابع دولتی، استفاده از ظرفیت های خیرین در نظام سلامت کشور امری ضروری است.
دکتر امیر پرویز توسلی با بیان اینکه انتقال تجربیات بسیار ارزشمند اساتید فن در حوزه خیرین سلامت مهمترین هدف این کارگاه آموزشی برای مدیران میانی دانشگاه است تصریح کرد: انتظار می رود تا با بکارگیری محتوای این کارگاه، نسبت به استفاده بهینه از ظرفیت های بالای خیرین در بخش سلامت، برنامه ریزی لازم در این خصوص را در اولویت کار قرار دهند.
در ادامه این کارگاه جمعی از مدیران و خیران سلامت به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در زمینه گسترش همکاری های خیران سلامت و مشارکت های مردمی در حوزه بهداشت و درمان پرداختند.