رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی ضمن تبریک روز جهانی ماما به تمامی فعالان این عرصه تاکید نموده است؛ جامعه مامایی حامی اصلی سلامت خانواده هستند و آنان با تضمین سلامت مادران و نوزادان حیات، نشاط و شادابی همراه بادانش، ایثار و ایمان را در جامعه جاری میسازند.
به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی در این پیام آورده است : بی تردید جامعه خدوم مامایی به واسطه مهارت، اخلاص خویش که همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده و جامعه بوده و با ارائه صحیح مراقبتهای مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن نقش بالقوهای در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان دارند و به حق میتوان از آنها بعنوان حامیان دلسوز سلامت زنان، نوزادان و خانواده یاد کرد.
در واقع روز ماما ، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک همکاران فرهیخته ای است که ، با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات نوزادی پاک و با سرشتی آسمانی را رقم میزنند .
و در این روزها که کشورمان با ویروس کووید-19 روبرو شده است، ماماها نیز در کنار سایر مدافعان سلامت، ضمن حفظ سلامت مادران باردار در مراکز خدمات جامع سلامت، در بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی نیز برای تسهیل در زایمانی طبیعی و ایمن تلاش می کنند و این همت و تلاش شبانه روزی این عزیزان ستودنی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این پیام ضمن قدردانی از خدمات بیشائبه جامعه فداکار مامایی استان، از درگاه ايزد منان موفقیت، سلامتی و بهروزي را برای این قشر خدوم ، مسئلت نموده و ابراز امیدواری کرده است؛ در پرتو عنايات ويژه خداوند متعال و همچنين همياري بیش از پیش تمامي فعالان این عرصه، همواره "مادران و نوزادان" از صحت و سلامتي كامل و مثال زدني برخوردار باشند.