روسای کمیسیون‌های بهداشت و درمان و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از بیمارستان‌های‌ شهید کامیاب، منتصریه و پیامبر اعظم(ص) مشهد بازدید کردند.

صبح امروز دکتر حسینعلی شهریاری و حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر، روسای کمیسیون‌های بهداشت و درمان و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان‌ شهید کامیاب از بخش‌های فعال و در حال ساخت این ‌بیمارستان بازدید کردند.

در این بازدید دکتر شهریاری و حجت‌الاسلام پژمان‌فر ضمن بازدید از پروژه اتاق عمل در ساخت بیمارستان شهید کامیاب، بر اتمام هرچه سریع‌تر این پروژه بیمارستانی تاکید کردند.

روسای کمیسیون‌های بهداشت و درمان و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی همچنین بازدیدی هم از بخش اورژانس سزاوار و مرکز دیالیز مرحوم علیزاده قناد بیمارستان شهید کامیاب داشتند و از بیماران و همراهیان آنها وضعیت خدمات درمانی دریافتی را جویا شدند که دریافت‌کنندگان این خدمات رضایت کامل خود را ابراز کردند.

بیمارستان شهید کامیاب نزدیکترین مرکز درمانی دانشگاهی شهر مشهد به حرم مطهر رضوی بوده و مرکز ترومای دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و در این بیمارستان پروژه ساخت اتاق عمل در راستای خدمات بهتر و بیشتر به زائران و مجاوران امام رضا(ع) با زیر بنای ۶۴۰۰ مترمربع و با ظرفیت ۱۲ تخت اتاق عمل به همراه لنژری، CSSD و فضای آموزشی پشتیبان در دستور کار قرار گرفته است.

در این پروژه در حال اجرا و با کمک ۵۰۰ میلیارد ریالی خیران نیک اندیش حوزه سلامت و همچنین تخصیص ۵ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ماده ۹۲ از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آستان قدس رضوی در خصوص خرید تجهیزات تاسیساتی موردنیاز به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال اقدامی مثمرثمر در راستای تکمیل این پروژه بیمارستانی برداشته شده است.

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) دیگر پروژه بازدید شده از سوی روسای کمیسیون‌های بهداشت و درمان و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بود، پروژه بیمارستانی که با پیشرفت ۳۰ درصدی مجموع و ۷۵ درصدی بخش اورژانس که در فاز اول آن به بهره‌برداری می‌رسد همراه بوده است.

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) در بولوار بصیرت مشهد در حال ساخت است و اتمام و راه‌اندازی این پروژه بیمارستانی کمک بزرگی در بحث خدمت رسانی به زائران امام مهربانی‌ها و همچنین ساکنان مناطق حاشیه نشین و شرق مشهد خواهد کرد.

ساخت بیمارستان 540 تختخوابی نیازهای درمانی ساکنان مناطق حاشیه شهر مشهد را تامین می کند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از این پروژه با بیان اینکه پروژه بیمارستان 540 تختخوابی شهر مشهد یکی از پروژه های مهم شرق کشور محسوب می شود اظهار کرد: با بهره برداری از این پروژه  نیازهای درمانی ساکنان مناطق حاشیه شهر مشهد تامین می شود.

حجت الاسلام پژمان فر با اشاره به اینکه در مناطق حاشیه شهر مشهد بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر ساکن هستند که لازم است دسترسی به خدمات درمانی برای ساکنان این مناطق افزایش یابد خاطر نشان کرد: امیدواریم فاز نخست این بیمارستان که از محل ماده 23 در حال ساخت است در آینده نزدیک افتتاح شود و فاز بعدی آن را نیز بتوانیم با همکاری همه به پایان برسانیم.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهر مقدس مشهد دارای یک میلیون جمعیت مهاجر، 3.5 میلیون نفر جمعیت ساکن و حضور سالانه بیش از 30 میلیون زائر است و تعداد مراکز درمانی و تخت های بستری پاسخگوی نیاز این جمعیت نیست تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین بار مراجعه مربوط به بیمارستان های قائم(عج) و امام رضا(ع) است و امیدواریم با همکاری همه بتوانیم با تکمیل پروژه بیمارستان 540 در مسیر خدمت رسانی به مردم گام موثری برداریم.

همچنین بازدید دیگر روسای کمیسیون‌های بهداشت و درمان و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی هم از بیمارستان پیوند اعضای منتصریه مشهد بود، مرکز درمانی که در کنار انجام اعمال پیوندی بیماران مرگ مغزی در حوزه‌های مختلفی همچون دیالیز هم فعال است.

در این مرکز درمانی تاکنون نزدیک به ۱۶۰۰ عمل پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی انجام شده و اعضای بدن اهدا کنندگان که شامل قلب، کبد، کلیه، پانکرانس، قرنیه و پوست بوده به بیماران نیازمند به این اعضا پیونده شده است.

در این بازدیدها دکتر محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر علیرضا مسلم، معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی و همچنین مهندس علی رحیمی، مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی این دانشگاه خواستار حمایت مسئولان در جهت اجرای هرچه بهتر پروژه‌های در حال اجرا در این دانشگاه شدند.

با حمایت خیران عزیز ۱۸ هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک شده است

در جریان این بازدیدها دکتر حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: خدا به جان و مال خیران عزیز حوزه سلامت برکت دهد، تاکنون با حمایت این عزیزان ۱۸ هزار میلیارد تومان به این حوزه بسیار مهم کمک شده که بخش قابل توجهی از آن در حوزه بیمارستانی بوده است.

وی افزود: خیران عزیز چشم و چراغ حوزه سلامت و ما همواره قدردان و دستبوس این عزیزان هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در سطح کشور خیران زیادی در حوزه سلامت داریم، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت این عزیزان در تمامی نقاط کشور از جمله شهر مشهد که پذیرای جمعیت میلیونی زائران عزیز است استفاده شود.

دکتر شهریاری تاکید کرد: دولت به دلیل کمبود اعتبارات مالی به تنهایی نمی‌تواند کاری پیش ببرد و باید برای اجرای هرچه بهتر پروژه‌های سلامت‌محور به‌خوبی از ظرفیت خیران عزیز بهره‌مند شویم.

14.jpg - 144.48 kB

196.jpg - 108.17 kB

198.jpg - 111.42 kB

199.jpg - 97.39 kB

200.jpg - 80.99 kB


معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در موضوع پروژه‌های رونق در حوزه سلامت کارهای خوبی انجام شده و عملکرد این دانشگاه در این خصوص مورد تقدیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

دکتر علیرضا مسلم در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در نشستی با حضور استاندار خراسان رضوی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتیم گزارشی درباره پروژه‌های رونق در حوزه سلامت داشتیم و عملکرد و آورده دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد تقدیر دکتر ظفرقندی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: موضوع دیگر بحث تکمیل بیمارستان گلبهار و استخدام 207 نفر در حوزه نیروی انسانی و بهره‌برداری از این مرکز درمانی در دهه مبارک فجر بود که قول حمایت‌ها و مساعدت‌ها و همکاری‌های لازم در این خصوص داده شد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه برنامه دیگر در حال اجرا در این دانشگاه پروژه مرکز تخصصی و فوق تخصصی سرطان شهید آیت الله رئیسی در بیمارستان امام رضا(ع) بوده است، گفت: برای روند ادامه کار در 6 طبقه باقی مانده این پروژه بزرگ بیمارستانی و ساخت بونکر سایبرنایف آن نیازمند حمایت مسئولان هستیم.

دکتر مسلم اضافه کرد: همچنین باید به ساخت بیمارستان 540 تختخوابی پیامبر اعظم(ص) در بولوار بصیرت مشهد هم اشاره نماییم و اگر اعتبار موردنیاز به‌موقع تزریق گردد فاز نخست این مرکز درمانی که بخش اورژانس بیمارستان 540 تختخوابی پیامبر اعظم(ص) تا پایان آذر ماه امسال آماده بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه درمانی در حال ساخت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: در بازدید مهندس مظفری از پروژه مرکز تخصصی و فوق تخصصی سرطان شهید آیت الله رئیسی در بیمارستان امام رضا(ع) و بونکر سایبرنایف اگر 35 میلیارد تومان به دانشگاه تخصیص یابد این بونکر تا پایان امسال فعال می‌شود و قابلیت استفاده را خواهد داشت.

0835.jpg - 142.41 kB

0836.jpg - 183.51 kB


در نخستین روز از سال تحصیلی جدید معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب دا، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دکتر علیرضا مسلم، معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از خوابگاه‌‌های گلستان، بهار و سناباد این دانشگاه بازدید کرد.

در این بازدید دکتر مسلم ضمن بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص نوسازی و بازسازی این خوابگاه‌ها و تجهیزات مصرفی آن، بر حفظ و مراقبت از آن در جهت داشتن محیطی بهتر و ارائه خدمات باکیفیت‌تر و رضایت‌بخش‌تر به دانشجویان خوابگاهی تأکید کرد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حوزه مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی این دانشگاه پس از پایان سال تحصیلی گذشته برنامه‌ریزی ویژه‌ای در جهت بازسازی، نوسازی و راه‌اندازی خوابگاه‌های گلستان، بهار و سناباد صورت پذیرفت تا که این خوابگاه‌ها پیش از آغاز سال تحصیلی جدید آماده پذیرش دانشجویان خوابگاهی شوند و از ابتدای مهر ماه و همزمان با آغاز سال تحصیلی 1403-1404 پذیرای این گروه از دانشجویان باشند.

خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشكی مشهد با هدف فراهم سازی ایجاد مكانی امن و آسوده جهت اقامت دانشجويان غيربومی فعال شده و تلاش تمامی مسئولان این دانشگاه در راستای ايجاد بستری مناسب و در مسیر خدمت‌‍رسانی شایسته به دانشجويان خوابگاهی در طول سال تحصیلی بوده و هست.

دانشگاه علوم پزشكی مشهد 8 خوابگاه فعال دارد که شامل 4 خوابگاه خواهران، 2 خوابگاه برادران، یک خوابگاه متأهلان و یک خوابگاه دانشجویان غیرایرانی بوده است.

037.jpg - 191.87 kB


034.jpg - 19.91 kBمدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای توسعه و تقویت خدمات خوابگاهی در سال تحصیلی 1403-1404، برنامه ساخت، بازسازی و نوسازی 3 خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعتبار 44 میلیارد تومان انجام شد.

مهندس علی رحیمی در گفتگو با وب دا ، اظهار کرد: در فصل تابستان امسال برنامه‌ریزی خوبی جهت تقویت و به‌روزرسانی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفت تا که این مکان‌ها همزمان با اول مهر ماه و آغاز سال تحصیلی جدید پذیرای دانشجویان خوابگاهی باشند.

وی تصریح کرد: در برنامه اجرا شده 3 خوابگاه گلستان، بهار و سناباد بازسازی و راه‌اندازی شد که در خوابگاه پسران با ظرفیت 500 نفر اصلاح لوله‌های سرویس بهداشتی و حمام، و تجهیز آشپزخانه با رقبی معادل 12 میلیارد تومان داشتیم؛ همچنین در خوابگاه دختران با همین میزان ظرفیت عملیات بازسازی موتورخانه آن با اعتبار 2 میلیارد تومان انجام شد، ضمن اینکه خوابگاه سناباد هم که ویژه دانشجویان غیرایرانی است با ظرفیت 250 نفر و با رقم 30 میلیارد تومان آماده شده است.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: برای این 3 پروژه و برنامه اجرا شده در مجموع رقمی معادل 44 میلیارد تومان هزینه شد، بودجه‌ای که صرف ساخت، بازسازی، نوسازی و تأمین اقلام و تجهیزات موردنیاز خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد.

مهندس رحیمی در رابطه با اقدامات صورت گرفته در خصوص اسکان دانشجویان متأهل و اجرای پروژه خوابگاهی این گروه از دانشجویان، بیان کرد: برای دانشجویان متأهل پیگیر اجرای پروژه ساخت خوابگاه ویژه این گروه از دانشجویان هستیم و در حال حاضر کار طراحی نقشه آن انجام شده است و پیگیر انجام فاز اجرایی آن هستیم، البته برای این گروه از دانشجویان فضاهای مناسبی به‌صورت موقت فراهم شده تا که زوجین دانشجو از خانواده خود به‌دور نباشند.

وی خاطرنشان کرد: همه ساله یکی از برنامه‌های ما در دانشگاه مهیا کردن شرایط ایده‌آل برای خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه و در برنامه امسال اقداماتی همچون تعویض لوله‌ها و مخازن آب مصرفی، سم پاشی، ایزوگام پشت‌بام‌ها و تجهیز و تعمیر وسایل درونی خوابگاه‌ها از قبیل یخچال، اجاق گاز، سرویس‌ بهداشتی و غیره انجام شد.


وزیر کشور و هیئت همراه از پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد بازدید کرد.

صبح امروز و در آخرین روز از هفته دولت و در سالروز شهادت شهیدان رجائی و باهنر، اسکندر مومنی، وزیر کشور از پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد بازدید کرد.

در این بازدید که استاندار خراسان رضوی، فرماندار و شهردار مشهد هم وزیر کشور را همراهی کردند، مومنی در جریان آخرین روند اجرای پروژه این مرکز درمانی که مزین به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) است،قرار گرفت.

مومنی در این بازدید ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص برنامه ریزی و ساخت  بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص)، بر اجرای سریع این پروژه و افتتاح بخش اورژانس آن در موعد مقرر تاکید کرد.

افتتاح بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) با ظرفیت ۳۰ تخت در اواسط مهر ماه امسال

در جریان این بازدید دکتر علیرضا مسلم، معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) که در شرق مشهد واقع شده از مصوبات دولت سیزدهم است که در حال حاضر حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات فاز اول آن که اجرای اسکلت است حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، بیمارستانی که دارای ۷ بلوک بوده است.

وی تصریح کرد: در فاز اول این پروژه، اجرای اسکلت و بتن‌ریزی اسکلت این مرکز درمانی را داشتیم که تا یک ماه و نیم آینده به پایان خواهد رسید و تمام تلاشمان این است که این فاز در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پیرو تاکید ویژه استاندار خراسان رضوی در ایجاد مرکز درمانی در منطقه شرق مشهد ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) در دستور کار قرار گرفت، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته بخش اورژانس این بیمارستان با زیربنای ۴۲۰۰ متر مربعی که تا کنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و درحال حاضر در مرحله نازک‌کاری قرار دارد در فاز نخست این پروژه بیمارستانی به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر مسلم در خصوص زمان افتتاح بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص)، گفت: با توجه به اجرای سریع پروژه و پیشرفت‌های حاصل شده ان‌شاالله در اواسط مهر ماه امسال شاهد بهره‌برداری این بخش و شروع خدمت‌رسانی مرکز درمانی مزین شده به نام مبارک پیامبر اعظم(ص) به زائران و مجاوران امام رضا(ع) خواهیم بود.

وی افزود: همچنین برای تکمیل پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) هم حدود ۲.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در قسمت ابنیه مورد نیاز است و اعتبار برای فاز بعدی هم شامل دیوار چینی داخلی و اجرای نما و سفت کاری بوده قرار است که از محل مولدسازی تامین گردد.

معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مصوبه‌های لازم برای اجرای ادامه پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) و تکمیل این پروژه بیمارستانی گرفته شده و نقشه‌های آن تا ۲ هفته آینده توسط مشاور پروژه نهایی و ارسال خواهد شد و پس از تایید و تصویب در دانشگاه نیز وارد فاز اجرا خواهیم شد.

وی بیان کرد: جای یک بیمارستان با امکانات و تجهیزات کامل در منطقه شرق مشهد خالی بود که این امر با همت مسئولان و اجرای پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) محقق گردید و ان‌شاالله به‌زودی و پس از افتتاح بخش اورژانس این بیمارستان شاهد خدمت‌رسانی این مرکز درمانی به مردم شریف شهر مشهد و زائران گرامی امام هشتم(ع) خواهیم بود.

905.jpg - 128.93 kB

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image