طراحی و اجرای سیستم یکپارچه مدیریتی HIS در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و اجرای سیستم یکپارچه مدیریتی HIS در  مناطق زیر پوشش دانشگاه خبر داد.

دکتر شاپور بدیعی اول در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در راستای سیاست های معاونت درمان در خصوص شفاف سازی عملکرد، بهبود ارتباط با پزشکان و متخصصین و همچنین اهمیت مدیریت ثبت اطلاعات پزشکان در HIS با هدف نظارت متخصصین ، سامانه ای تحت عنوان سیستم یکپارچه مدیریتی HIS به نشانیhttps:‏‏/‏‏/his.mums.ac.ir در مناطق زیر پوشش دانشگاه طراحی و اجرا شده است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر پزشکان فعال در تمامی بیمارستان های دانشگاه می توانند درستی ثبت خدمات ارایه شده به بیماران، ضریب حضور و ... را با مراجعه به سامانه سیستم یکپارچه مدیریتی HIS از طریق رایانه یا هر وسیله دیگر قابل اتصال به اینترنت مانند تلفن همراه، تبلت و ... مشاهده نمایند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: پزشکان می توانند بعد از وارد شدن به سایت، نام کاربری و رمز عبور (نام کاربری و رمز عبور سیستم دانشگاه یا همان ایمیل) خود را وارد کرده و بعد از انتخاب نام بیمارستان، کارکرد روزانه یا دوره ای خود را در آن بیمارستان مشاهده نمایند.

دکتر بدیعی تصریح کرد: در آینده نزدیک، کارکرد جزء حرفه تمامی پزشکان به تفکیک پرونده، کسورات مرتبط با هر کدام از پرونده ها به تفکیک پزشک، سامانه کنترل سقف اعتبارات بیمه سلامت و همچنین محاسبات قاصدک برای کارانه پزشکان (قبل از پرداخت و کسر مالیات)، در این سایت راه اندازی خواهد گردید.

سیستم یکپارچه مدیریتی HIS با تلاش های ارزشمند همکاران مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طراحی و اجرا شده است.