با حمایت خیران سلامت، سلامتکده طب سنتی و ایرانی ویژه بانوان در مشهد آماده افتتاح شد

با حمایت خیرخواهانه بیت آیت الله شیرازی، سلامتکده طب سنتی و ایرانی ویژه بانوان در مشهد آماده افتتاح شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سلامت کده طب سنتی و ایرانی با زیر بنای 600 متر مربع در چهار طبقه به منظور ارائه خدمات به بانوان بی سرپرست، سرپرست خانوار و دیگر بانوان راه اندازی شده است.

دکتر بدیعی با بیان اینکه تمامی خدمات ارائه شده در این سلامتکده توسط اعضای هیات علمی و متخصصین خانم دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت می گیرد تصریح کرد: در طبقه همکف این سلامتکده نیز پزشک آقا عضو هیات علمی به منظور خدمات طب سنتی و ایرانی مستقر و به آقایان مراجعه کننده خدمات ارائه می دهد.

وی ارائه خدمات مشاوره ای روانشناسی، آموزش توانمند سازی و دندانپزشکی، زنان ، مامایی ، بینایی سنجی ، مراقبت نوزادان ، کلینیک زخم ، کلیه و فشار خون ، بیماریهای جنسی و ناباروری ، دیابت ، اعمال یداوی از قبیل فصد و حجامت را از دیگر خدمات به بانوان در این مرکز برشمرد.

قرار است این سلامتکده بزودی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مسئولان دانشگاهی و فرزندان مرحوم آیت الله شیرازی به بهره برداری برسد.