فصل بهار فرصتي مناسب براي استفاده از غذاهاي سالم

 

داشتن تغذیه سالم در بهار بسیار آسان است ,چرا که بهار فصل رشد است.در این فصل بسیاری از سبزیجات سبز رنگ به رنگ بهار می رویند که  که از سالم ترین و خوش طعم ترین غذا ها هستند.میوه ها و سبزی ها هنگامی که در فصل خود مصرف شوند ,در اوج کیفیت هستند.


 

به گزارش وب دا ، مصرف غذاهاي بهاري در اين فصل موجب تقويت سيستم ايمني ، تناسب اندام ، طراوات پوست و افزايش حافظه مي شود .

مدير گروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به غذاهاي مورد استفاده در فصل بهار اظهار داشت :‌مصرف گردو به دليل داشتن تریپتوفان در اين فصل توصيه مي شود که اين امر موجب ثبات خلق و خو و کاهش استرس مي شود.

دکتر زهرا اباصلتي با اشاره به مصرف مارچوبه در اين فصل گفت :‌اين ماده غذايي ،منبع فولات است یک نوع ویتامین ب که به پیشگیری از حالت نخوت کمک می کند فولات برای سنتز نروترانسمیتر دوپامین و سرتونین و نوراپی نفرین کمک می کند

وي مصرف سير تازه ، بنشن و حبوبات را از مواد غذايي برشمرد که به کاهش وزن و تناسب اندام کمک مي کند و بدن برای هضم آن به علت فیبر بالا انرژی زیادی مصرف می کند همچنین پروتئین موجود در حبوبات مرکز گرسنگی در مغز را ساپرس می کند و احساس سیری می کند.

مدير گروه تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه اسفناج و کنگره فرنگي را از جمله موادي است که موجب افزايش و توليد انرژي مي شود گفت :‌  اسفنجاج  منبع خوبی از آهن  است و کنگر فرنگي    با دارا بودن منيزيم یک ماده معدنی حیاتی برای بیش از 300 واکنش شیمیایی در بدن که برای تولید انرژی لازم است به شمار مي رود اگر به اندازه کافی منیزیم دریافت نشود عضلات کارشان سخت تر شده و فرد خیلی زود احساس خستگی می کند.

دکتر زهرا اباصلتي با بيان اينکه مصرف توت فرنگي و  سالمون برای حفظ طراوات پوست توصيه مي شود خاطر نشان کرد :‌ سالمون غنی از اسید چرب EDA ایکوزا پنتاتنیک یک نوع امگا 3 که مانع تاثیر اشعه UV بر تخریب پوست می شود و به حفظ تازگی و بشاشیت چهره و شفاف شدن پوست کمک می کند.همچنين توت فرنگي  حاوی آنتی اکسیدان است که به ترمیم پوست در برابر آسیب های محیطی مانند آلودگی محیط و اشعه UV  کمک می کند همچنین حاوی ویتامین ث است که به کاهش چروک و خشکی پوست کمک می کند.