نخستین بار در کشور یونیت معاینات چشمی توسط یک اپتومتریست مشهدی طراحی و ساخته شد .
به گزارش وب دا ، سيد بهروز ظهوريان يكي از اعضاي انجمن اپتومتري خراسان براي نخستين بار موفق به طراحي و توليد نخستين يونيت ايراني معاينات چشمي شده است.اين دستگاه كه در دوازدهمين كنگره ملي اپتومتري خراسان به نمايش درآمد به اپتومتريستها و چشم پزشكان كمك ميكند تا به راحتي معاينات چشمي را انجام دهند.
ظهوريان توليد كننده نخستين يونيت ايراني به عنوان دستگاه يونيت ريفراكشن ترايل لنز با تسهيل معاينه چشم گفت: طراحي و توليد اين دستگاه در مدت زمان هفت سال و با صرف 25 میلیون ریال انجام و با شماره ثبت 381 اداره ثبت شركتها و مالكيت صنعتي به ثبت رسيده است.
وي با اشاره به اینکه این محصول به تائید گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز رسیده است افزود: اين يونيت داراي جايگاههايي براي قرار دادن دستگاههاي مختلف معاينات چشمي و جعبه معاينه است و يك صندلي براي قرار گرفتن بيماران دارد.
ظهوريان با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در آغاز نوروز 91 گفت: اميد است امسال توليد كنندگان و سرمايه گذاران ايراني توجه بيشتري به اختراعات پژوهشگران و مخترعان كشور داشته باشند تا محصولاتي كاربردي همچون يونيت معاينات چشمي كه پيش از اين از خارج كشور به ايران وارد ميشده است به توليد انبوه برسد و در ضمن جلوگيري از خروج ارز كشور براي اين سرزمين ارزآوري نيز داشته باشد.
گفتني است؛ دوازدهمين كنگره اپتومتري خراسان از سوي انجمن اپتومتري خراسان و با همكاري دانشگاه علوم پزشكي مشهد، سازمان نظام پزشكي مشهد و ساير تشكلهاي اپتومتري كشور با حضور بيش از 450 نفر شركت كننده از سراسر كشور به مدت سه روز در مشهد برگزار ميشود.









