تامین داروهای مورد نیاز بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: طی دو ماه گذشته در این دانشگاه  بالغ بر 100 میلیارد تومان داروهای حیاتی و مورد نیاز بیمارستان‌ها را برای استفاده در ماه‌های آتی خریداری و ذخیره کرده‌ایم.

به گزارش وب دا،  دکتر محمد حسین بحرینی در آیین افتتاح بخش ام آر آی بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان کاشمر خاطر نشان کرد: در تمام کشورها تنها دو سازمان و نهاد آموزش و پرورش و بخش سلامت هستند که هرگز قادر نیستند بدون کمک سایر سازمان‌های دولتی و مردم روی پای خود بایستند.

وی با بیان اینکه راه اندازی دستگاه ام ار آی در کاشمر کار بسیار بزرگی است، به وضعیت مرکز نیمه تمام شهر ریوش اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم که تمام توان مجموعه استان را برای به نتیجه رساندن این پروژه به کار بریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری مسئولان شهرستان و نماینده مردم منطقه ترشیز تمامی پروژه‌های نیمه کاره شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن را هرچه زودتر به نتیجه برسانیم.

وی با اشاره به اینکه ما هم توان خاصی داریم و باید پاسخگوی سایر پروژه‌ها بود، تامین داروی مورد نیاز را از دیگر مسائل مهم دانست و افزود: طی دو ماه گذشته در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالغ بر 100 میلیارد تومان داروهای حیاتی و مورد نیاز بیمارستان‌ها را برای ماه‌های آتی خریداری و ذخیره کرده‌ایم.

بحرینی با بیان اینکه بسیاری از ملزومات پزشکی را که نگران کمبود و نبودشان بوده‌ایم در بیمارستان‌ها ذخیره شده است، گفت: متاسفانه طی ماه‌های اخیر قیمت‌های مواد اولیه برای تهیه غذای بیماران در بیمارستان‌ها افزایش بسیاری داشته است.