ارائه بیش از دو هزار خدمت دندانپزشکی جهادگران به ساکنان مناطق کم برخوردار شهرستان کلات

گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در مناطق کم برخوردار شهرستان کلات بیش از دو هزار خدمت دندانپزشکی را به ساکنان مناطق محروم و کم برخوردار این شهرستان ارائه نمودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کلات در گفتگو با وبدا اظهار کرد: پس از انتخاب منطقه و جامعه هدف توسط گروه صراط الحمید با ادارات و مجموعه های شهرستان نیز هماهنگی های لازم انجام گرفت و تعداد حدود 50 نفر از دندانپزشکان بصورت داوطلبانه و جهادی در بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) کلات به ارائه خدمات پرداختند.

دکتر کاظم قلی پور خاطر نشان کرد: ارائه خدمات پس از معاینه افراد نیازمند و کم بضاعت در روستاهای اطراف شهر کلات و تعیین درمان های مورد نیاز انجام میشد که شامل ترمیم، عصب کشی، جرم گیری، و کشیدن دندان بود.

وی گفت: در این برنامه 5روزه تعداد 1480 خدمت جراحی و کشیدن دندان، 520 مورد ترمیم، 80 مورد جرمگیری، 30 مورد عصب کشی ارائه شد و  320 نفر نیز آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند.