هرگز زود نیست، هرگز دیر نیست، در همه حال باید به فکر بیماری­های مجاری تنفسی بود

بیماری آسم یکی از معضلات سیستم­های بهداشت و درمان در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشور ما می باشد.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه گفت: براساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، بیش از 334 میلیون نفر از مردم دنیا به آسم مبتلا می باشند و متاسفانه شیوع این بیماری و عوامل خطر مرتبط با آن در حال افزایش است.

به گزارش وب دا، دکتر سید کاظم فرهمند خاطر نشان کرد، با عنایت به اینکه یکی از مهم ترین اقداماتی که می توان در زمینه پیشگیری و کنترل آسم انجام داد، ارتقای آگاهی آحاد جامعه نسبت به این بیماری است. اعتلاف جهانی علیه بیماری آسم (GINA) به منظور حساس سازی جامعه، جلب مشارکت ذی نفعان و برنامه ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل آسم، اولین سه شنبه ماه می را به عنوان روز جهانی آسم نامگذاری نموده است.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه اظهار داشت: امسال GINA شعار روز جهانی آسم را که مصادف با 11 اردیبهشت ماه می­باشد، «هرگز زود نیست، هرگز دیر نیست، در همه حال باید به فکر بیماریهای تنفسی بود»را انتخاب نموده است.

دکتر فرهمند از کلیه همکاران، شبکه های بهداشت شهرستان های تابعه و مراکز 5 گانه مشهد خواست با توجه به اهمیت موضوع به منظور اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عموم جامعه و هم اندیشی و حمایت از برنامه های ملی اقدام نمایند.