مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر:

هرچه ارتباط بهورز با مردم بیشتر باشد، تاثیر بیشتری بر سلامت مردم خواهد داشت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با اشاره به اهمیت سلامتی در جامعه گفت: لازمه توسعه پایدار در هر جامعه ای داشتن انسانهای سالم است و باید برای امر سلامتی  اهمیت خاصی قائل بود.

دکتر  محمد جواد یزدانی در آیین آغاز بیستمین دوره آموزش بهورزی این شهرستان که با حضور فراگیران این دوره  و خانواده هایشان در محل مرکز آموزش بهوزی کاشمر برگزار گردید، خاطر نشان کرد: امروزه تعریفی که از سلامتی میشود تنها سلامت جسمی نیست ، بلکه تمام ابعاد سلامتی  که شامل سلامت جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی است را در بر می گیرد.

وی خطاب به فراگیران جدید دوره بهورزی کاشمرگفت: با پذیرفته شدن در این دوره وارد کار مهمی شده اید و از اکنون نوع نگرش و رفتارها و حتی گفتار شما با مردم، به عنوان فردی مطلع از حوزه سلامت بر مردم تاثیر گذار است.

وی با اشاره به موقعیت  و جایگاه حرفه ی  بهورزی در جامعه خاطر نشان کرد: کار بهورز با مردم منطقه تحت پوشش اوست و قرار است سالها با مردم ارتباط  مستمرداشته باشید و هرچه ارتباط بهورز با مردم بیشتر باشد تاثیر بیشتری بر سلامت مردم می توانید داشته باشد.

دکتر یزدانی گفت: حوزه سلامت با جان مردم سرو کار دارد بنابراین باید  علم را همراه مهارت درست فرابگیرید و در این بین از فرصت های آموزشی و حضور مربیان در فراگیری مهارت های بهورزی و علم آموزی بهره کافی را ببرید.

وی گفت: فراگیران دوره بهورزی در فرصت آموزشی که دارند باید ضمن آموزش دوره های تئوری، در زمان فراگیری دوره های عملی با حضور در خانه های بهداشت آموزشی، ضمن فراگیری مهارت های عملی، مهارت ارتباطی را نیز یاد بگیرند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر گفت: بهورزان باید هدفشان خدمت به مردم و رفع حوائج آنها باشد و اگر هدف دیگری  باشد نتیجه خوبی در بر نخواهد داشت.

دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: خانواده های  فراگیران باید درطول دوره آموزشی که به مدت دوسال برای این افراد در نظر گرفته شده از آنها پشتیبانی و حمایت نموده تا این فراگیران حداکثر بهره مندی از فراگیری علم و مهارت را برخوردار شوند.