رییس دانشگاه، هیچ مشکلی در تامین داروها وجود ندارد

رییس دانشگاه علوم  پزشکی مشهد در بازدید از داروخانه 22 بهمن اظهار کرد:برای داروخانه های آموزشی ما مشکل تامین بودجه وجود ندارد، و داروخانه ها به شرط ارسال اسناد داروهای استراتژیک ،در اولویت قرار میگیرند.

به گزارش وب دا، دکتر دارابی تاکید کرد: داروهای کمیاب در اسرع وقت تهیه و در لیست اقلام دارویی داروخانه 22 بهمن  به عنوان داروخانه عمومی مشهد قرار بگیرد.

دکتر دارابی ابراز داشت ، با توجه به افزایش فروش دارو در داروخانه 22 بهمن ،در ما ه  های گذشته ،میتوان به اعتماد مردم به این داروخانه پی برد وبایستی قدر آن را بدانیم و در واقع هدف، برطرف شدن نیاز و خدمت به مردم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه افزود: سه داروخانه قائم ،حضرت رسول (ص)و 22 بهمن باید به صورت داروخانه مرجع در مشهد و شمال شرق کشورقرار بگیرند ودر کنار داروخانه های خصوصی داروخانه های آموزشی از جمله، 22 بهمن باید بتوانند کار دانشگاهی انجام بدهند.

دکتر عباس اخگری معاون غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این بازدید اظهار داشت: برای تامین اعتبار داروها هیچ مشکلی وجود ندارد .

دکتر علی بدیعی رئیس دانشکده داروسازی اظهار کرد: تمام سعی و تلاش ما براین است که بتوانیم داروخانه 22 بهمن را مرجع آموزشی در شمال شرق کشورقرار بدهیم.

در پایان رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از زحمات دکتر ناصر وحدتی ،برای دکتر جبرئیل موفق به عنوان مدیر دارو خانه های آموزشی آرزوی موفقیت وبهروزی کرد.