معاون غذا و دارو : برای تامین داروهای بیماران مبتلا به ام‌اس مشکلی نداریم

IMAGEمعاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: در حوزه داروهای بیماران مبتلا به ام‌اس مشکلی نداریم اما به‌طور‌کلی اگر کمبودهای دارویی در کشور باشد، از دست ما خارج است.

دکتر عباس اخگری در گفت وگو با وب دا افزود: در حوزه داروهای بیماران مبتلا به ام‌اس مشکلی نداریم اما به‌طور‌کلی اگر کمبودهای دارویی در کشور باشد، از دست ما خارج است.

معاون غذاوداروی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت:با قاطعیت می‌گویم دارویی نیست که در کشور باشد اما در خراسان‌ رضوی نباشد و اگر بیمار به یکی از داروخانه‌ها مراجعه کند و در آن لحظه داروی مربوط موجود نباشد، دلیلی بر این نیست که دیگر داروخانه‌های منتخب نیز آن دارو را نداشته باشند.

دکتر اخگری ادامه داد: برای برخی داروها محدودیت توزیع داریم و برخی داروها را در همه داروخانه‌ها توزیع نمی‌کنیم، بنابراین داروهای خاص را فقط در تعدادی داروخانه منتخب توزیع می‌کنیم تا بتوانیم کنترل ویژه و مدیریت توزیع داشته باشیم و از سوی دیگر همه بیماران بتوانند داروهای مورد نیاز خود را به‌موقع دریافت کنند.

وی تأکید کرد: دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تلاش می‌کند داروخانه‌های منتخب را محدود کند تا کنترل بیشتر و دقیق‌تری بر حوزه دارو داشته باشد.

دکتر عباس اخگری یادآور شد: مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با شماره تماس 190 به صورت 14 ساعته از ساعت 8 الی22 (بجز ایام تعطیل) آماده پاسخگویی به سوالات هموطنان در خصوص مواردی چون: عوارض ناخواسته ناشی از مصرف داروها، مقدار و نحوه مصرف داروها، نحوه نگهداری داروها، تداخلات داروها و مواد غذایی در هنگام مصرف همزمان و ... می باشد.