انجام پیش بینی های لازم برای تامین دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پیش بینی های لازم برای تامین دارو و تجهیزات و ملزومات پزشکی در مناطق زیر پوشش دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر عباس اخگری در بازدید از شبکه بهداشت و درمان کاشمر و بررسی روند ارائه خدمات در حوزه غذا و دارو در این شهرستان خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان نخستین دانشگاه اقدام به تامین و ذخیره سازی دارو و ملزومات پزشکی نموده است و با پیش بینی های انجام شده در شهرستان ها با مشکل و یا کمبودی مواجه نخواهیم بود.

وی تاکید کرد: درحوزه دارو و تجهیزات، مدیران شبکه های بهداشتی درمانی نظارت بیشتری داشته باشند و مشکلات را از نزدیک رصد و مواردی که نیاز است به ستاد ارائه شود هر چه سریع تر اعلام گردد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر مدیریت بهینه مصرف اظهار داشت: با اجرای برنامه های نظارتی و مدیریت مصرف بهینه دارو و ملزومات پزشکی در بیمارستان ها و واحدهای دولتی می توان از مشکلات عبور کرد.

دکتر اخگری با اشاره به اینکه بدون همکاری شبکه های بهداشت و درمان نمی توان از این شرایط خارج شدتصریح کرد: این شرایط با مدیریت صحیح به راحتی قابل سپری شدن است و در حوزه شهرستان ها مشکلی نخواهیم داشت .

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تصریح کرد: مدیران شبکه های بهداشت و درمان باید با اتخاذ تدابیر لازم از ظرفیت بخش خصوصی به ویژه در حوزه دارو استفاده کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر نیز در این نشست اظهار داشت: در سال های اخیر تلاش شده است در قالب برنامه تحول نظام سلامت در حوزه مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارو مردم با مشکل مواجه نشوند که در این حوزه تا کنون در شهرستان موفق عمل نموده ایم و بیمار برای تامین موارد مورد نیاز به خارج از مراکز درمانی ارجاع داده نمی شوند.

دکتر محمد جواد یزدانی تصریح کرد:در حال حاضر  15 داروخانه  و دو داروخانه شبانه روزی در این شهرستان فعال است و خدمات را به مردم ارائه می دهند.

با تاکید بر اینکه تلاش می شود نیازهای مراکز درمانی این شهرستان در زمان مقرر تامین شود تصریح کرد: در بیمارستان های این شهرستان از ابتدای امسال تلاش شده است مدیریت بهینه مصرف به ویژه در اقلام پر مصرف در دستور کار قرار گرفته است که موفقیت هایی در این زمینه کسب شده است.

بازدید از داروخانه های شهرستان، بازدید از مراکز درمانی و دیدار با فرماندار شهرستان  و مدیر و مسئولان شبکه بهداشت و درمان کاشمر از جمله برنامه های سفر دکتر اخگری به این شهرستان بود.