رئیس دانشگاه: پیش بینی تامین داروی مورد نیاز استان تا پایان امسال

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارداشت: داروخانه آموزشی 22 بهمن در مشهد ماموریت یافته است که همه داروهای مورد نیاز بیماران را تامین کند که این کار انجام شده است.

دکتر محمدرضا دارابی در گفت و گو با خبرنگار وبدا با اشاره به اینکه برای تامین داروی بیماران نباید نگران باشیم، اظهار کرد: در مقطعی برخی داروها با کمبود مواجه شد ولی داروخانه 22 بهمن در مشهد ماموریت یافت که همه داروهای مورد نیاز بیماران را تامین کند که این کار انجام شده است.

وی با بیان این که بیش از 90 درصد داروهای مورد نیاز بیماران در داخل کشور تولید می شود، تصریح کرد: به لحاظ تامین دارو آن چه  را مورد نیاز و ضروری است در داخل کشور تولید می کنیم، بنابراین از این بابت نگرانی نداریم.

وی همچنین به اهمیت برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندان پزشکی و صنایع وابسته در مشهد اشاره کرد و افزود: تجارت تجهیزات پزشکی یکی از پرسودترین تجارت ها در دنیاست، به همین دلیل همه تلاش می کنند آخرین فناوری های پزشکی را دریافت کنند.

دارابی تصریح کرد: همواره سعی کرده‌ایم بهترین فناوری ها و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های پزشکی در سه حوزه پیشگیری، درمان و تجهیزات پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته باشیم و با وجود تحریم‌های ظالمانه گام‌های موثری در رشد حوزه سلامت برداشته‌ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مراکز درمانی مشهد از تجهیزات مناسبی در حوزه درمان و پزشکی برخوردار هستند و امکان درمان تمام بیماری ها و ارائه خدمات مناسب به بیماران در این مراکز وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره قاچاق دارو نیز اظهار کرد: دارو مثل دیگر اجناس قاچاق می شود. معتقدیم که قاچاق این محصول بسیار کمتر از دیگر اجناس بوده، هرچند که در تلاش هستیم این معضل، به حداقل ممکن برسد.

وی همچنین درباره فرسودگی تجهیزات پزشکی در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی  مشهد نیز گفت: از میزان فرسودگی تجهیزات آماری ندارم، ولی در نتیجه بازدیدی که از انبارهای دانشگاه علوم پزشکی داشتیم برخی تجهیزات با تعمیراتی جزئی وارد چرخه بیمارستانی شدند.

او ادامه داد: اما آن‌طور که مشخص است،  داروی مورد نیاز استان تا پایان امسال تامین شده است.