اجرای ویژه برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا در معاونت غذا ‌و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد

IMAGEویژه  برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا درآمد.

به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در این هفته برنامه هایی به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند؛نمک و چربی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مرتبط با ایمنی غذا از جمله نشانگرهای رنگی تغذیه ای، شناسه رهگیری و ردیابی اصالت، برچسب اصالت، مبارزه با  قاچاق کالاهای سلامت محور، نشان ایمنی و سلامتی، حلال اجرا خواهد شد.

دکتر اخگری تصریح کرد: برگزاری نشست خبری  با اصحاب رسانه، برگزاری همایش ملی گرامیداشت روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و برپایی غرفه دستاوردها با محوریت فرآورده های حلال ،توزیع صبحانه سالم با مشارکت آموزش و پرورش، ،اطلاع رسانی و آموزش کارکنان دانشگاه؛دانشجویان؛رابطین بهداشت؛اصناف؛اتحادیه ها و ... از جمله برنامه های این هفته به شمار می رود.

معاون غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: در راستای اجرا هرچه باشکوه تر برنامه های روزجهانی غذا (16اکتبر) و  دستورالعمل            سازمان غذا و دارو،نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا با حضور مدیران نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت های غذاودارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی مشهد،بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین به میزبانی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیرخانه کلان منطقه9 آمایشی)برگزار شد.

شایان ذکر است: 21 لغایت 27 مهر ماه زمان اجرای سلسله برنامه های هفته جهانی غذا با شعار " رفتار ما آینده ما را می سازد،    تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030 " است.