انعقاد تفاهم نامه همکاری معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه و اداره کل استاندارد استان

تفاهم نامه همکاری معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اداره کل استاندارد استان خراسان رضوی منعقد شد.

در راستای حذف موازی‌کاری های نظارتی در صنایع تبدیلی، تفاهم نامه همکاری معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اداره کل استاندارد، با حضور استاندار خراسان رضوی؛ معاون غذا و دارو دانشگاه؛ مدیر کل استاندارد استان در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی منعقد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ظرفیت های ویژه حوزه صنایع غذائی استان خراسان رضوی اظهار کرد: "صنایع غذایی استان نقش مهمی در تامین نیازهای داخلی کشور و صادرات دارد و در این راستا به منظور جلوگیری از موازی کاری های دستگاه های اجرایی و با توجه به اهمیت واحدهای تولیدی صنایع غذایی در استان، حذف موضوع موازی کاری های بین معاونت غذا و دارو دانشگاه با اداره کل استاندارد خراسان رضوی در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح و منجر به عقد تفاهم نامه ای فی مابین این دو سازمان شد".

دکتر اخگری،" اجرای فرامین مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخل؛ کاهش حجم مراجعه؛ کاهش هزینه های غیرضروری تولید؛ رفع موازی کاری ها؛ افزایش همکاری های بین سازمانی به منظور ارتقای ایمنی، سلامت و کیفیت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، تسهیل در روند ارائه خدمات مطلوب تر به تولیدکنندگان و ... را از جمله اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد".