تاکید معاون غذا و دارو بر برنامه ریزی برای تامین دارو و ملزومات پزشکی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر برنامه ریزی مناسب و اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشگیری از بروز کمبودهای احتمالی دارو و ملزومات پزشکی تاکید کرد.

دکتر عباس اخگری با حضور سرزده در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ضمن بازدید از بخش های مختلف و داروخانه مرکز، بر تداوم حرکت مجموعه دانشگاه به سوی تحقق اقتصاد مقاومتی تاکید و خواستار خدمات رسانی هرچه بهتر به مردم شریف، برنامه ریزی مناسب و اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشگیری از بروز کمبودهای احتمالی دارو و ملزومات پزشکی شد.

وی ضمن قدردانی از تلاش های رئیس، مدیران و کارکنان بیمارستان تخصصی چشم خاتم الانبیاء در ارائه خدمات مناسب به مراجعان ؛ خواستار دقت نظر هرچه بیشتر مسئولین فنی داروخانه های بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در بررسی روزانه وضعیت دارویی و ملزومات مصرفی بیمارستان ها و ارائه گزارش به معاونت غذا و دارو دانشگاه شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به وجود برخی از کمبودهای کشوری در حوزه دارو اظهار کرد: در این معاونت به صورت روزانه وضعیت داروها و ملزومات مصرفی بویژه در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه پایش و در صورت مشاهده و دریافت هر گونه گزارش کمبودی، بلافاصله مراتب به سازمان غذا و دارو اعلام و جهت تامین در اسرع وقت، اقدامات لازم صورت خواهد پذیرفت.

دکتر عباس اخگری تصریح کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه، به طور شبانه روزی آماده دریافت گزارشات و پیشنهادات واحدهای تحت پوشش دانشگاه است.

در ادامه این نشست، رئیس و مدیران این بیمارستان به بیان مشکلات و چالش های پیش رو در زمینه تامین دارو و اقلام مصرفی مورد نیاز این مرکز درمانی پرداختند.

معاون غذا و دارو دانشگاه، رئیس بیمارستان به همراه جمعی از مدیران معاونت غذا و دارو و بیمارستان مذکور از اتاق های عمل و داروخانه بیمارستان به منظور بررسی وضعیت دارو و ملزومات، حضور مسئول فنی، نحوه ارائه خدمات و مشاوره دارویی بازدید بعمل آوردند.