بزرگداشت ولادت حضرت فاطمه (س) درمعاونت غذا و دارو

معاون غذا و دارو  به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) از کارکنان شاغل در این معاونت تجلیل کرد.

به گزارش وب دا، همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن طی مراسمی از بانوان شاغل در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشک مشهد  تقدیر به عمل آمد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد بانوی نمونه جهان اسلام، حضرت فاطمه (س) و روز زن؛ از زحمات بانوان شاغل در مدیریت های نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، امور دارو و مواد تحت کنترل، نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، فرآورده های طبیعی و سنتی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اهداء لوح و گل تقدیر نمود.

شایان ذکر است: در این مراسم، معاون غذا و دارو دانشگاه پیشاپیش سالروز میلاد معطر مولود کعبه؛ حضرت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر را به آقایان این معاونت تبریک و تهنیت و از زحمات و تلاش های آنان نیز تقدیر بعمل آمد.