آمادگی معاونت غذا و دارو دانشگاه برای خدمت رسانی در روزهای پایانی سال و ایام تعطیلات نوروز

مسئول برنامه ریزی و پیگیری امور ستاد تسهیلات نوروزی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی این معاونت برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروزی خبر داد.

دکتر محمد ابراهیم شوشتری در نشست هماهنگی و بررسی برنامه های معاونت غذا و دارو در ایام تعطیلات نوروز با بیان اینکه این معاونت  با تمام توان آماده خدمت رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است خاطر نشان کرد: بر اساس هماهنگی ها و برنامه ریزی های به عمل آمده در این مدت 100 تیم بازرسی به منظور خدمت رسانی بهینه در ایام تعطیلات نوروز و تشدید نظارت ها در طرح بسیج سلامت نوروزی فعالیت مستمر خواهند داشت.

دکتر احتشام فر؛ مشاور ریاست دانشگاه و دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست خدمات سفر نیز از هماهنگی های صورت پذیرفته در خصوص انجام گشت های مشترک واحدهای دانشگاه علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی به منظور صدور حکم در محل خبر داد.

در این نشست هریک از مدیران اجرائی؛ نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی؛ نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی؛ امور دارو و مواد تحت کنترل؛ تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه به ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه های حوزه مربوطه جهت ایام تعطیلات نوروز پرداخته و پیشنهادات خود را به منظور انجام بهتر امور بیان داشتند.