انتصاب سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در حکمی سرپرست حوزه معاونت غذا و داروی این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در این حکم دکتر جبرائیل موفق عضو هیات علمی گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به عنوان سرپرست حوزه معاونت غذا و داروی این دانشگاه منصوب نموده است.

در بخشی از این حکم آمده است: انتظار می رود با انجام برنامه ریزی مناسب و بهره گیری از توان کارشناسی موجود و تعامل سازنده با سایر حوزه های مرتبط درون و برون دانشگاهی ، در راستای ارتقاء کمی و کیفی کنترل و نظارت بر تولید ، واردات ، نگهداری و توزیع مناسب دارو ، غذا و تجهیزات پزشکی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی نهایت تلاش خود را در انجام بهینه امور مرتبط با آن حوزه و رفع نیازهای جاری معمول دارید .