بررسی بیش از سه هزار پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی

  • PDF

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بررسی کارشناسی بیش از  سه هزار  پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی این معاونت در شش ماهه دوم سال گذشته خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر علی اصغر اسماعیل زاده گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و‌ در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد‌غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و بهداشتی ؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا‌‌ و‌ دارو، مدیر نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌ بهداشتی و مدیر آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های نظارت بر مواد‌‌غذایی،آرایشی‌و‌بهداشتی معاونت‌های غذ‌او‌دارو دانشگاه/دانشکده‌های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه،گناباد، تعدادی از اعضاء هیات علمی دانشکده بهداشت، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار که تعداد 3086 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی طی 22 جلسه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 2716 مورد پروانه ساخت، 325 مورد پروانه بهره برداری و 45 مورد پروانه مسئول فنی بوده است. 

کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی‌و‌بهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا‌ و ‌دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.   

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.


آخرین اخبار