تاکید سرپرست معاونت غذا و دارو بر تامین به موقع داروهای مورد نیاز مراکز درمانی

نشست هم اندیشی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه با اعضاء انجمن داروسازان به منظور بررسی، برنامه ریزی وپیش بینی ذخایر دارویی، تامین به موقع داروهای مورد نیاز مراکز درمانی برگزار گردید.

به گزارش وب دا؛ سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به شرایط خاص استان خراسان رضوی و عزیمت حجم بالایی از زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ایام سال به این استان و بویژه شهر مقدس مشهد، خواستار اخذ تدابیر لازم و همکاری هرچه بیشتر انجمن داروسازان با معاونت غذا و دارو دانشگاه به منظور تامین به موقع داروهای مورد نیاز مراکز درمانی؛ بیمارستان ها و داروخانه ها شد تا هموطنان دغدغه ای در حوزه دارو نداشته باشند.

دکتر موفق در این نشست از همکاری های انجمن داروسازان با معاونت غذا و دارو دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آورد.