کشف و ضبط پودرهای شوینده فاقد مجوزهای بهداشتی

پودرهای شوینده دستی و ماشینی فاقد مجوزهای بهداشتی به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد کشف و ضبط گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: طی بازدید کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه با همراهی رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی، پودرهای شوینده دستی و ماشینی فاقد هرگونه مجوز بهداشتی و از مواد اولیه نامرغوب و فاقد مجوزهای لازم در وزن های مختلف کشف و ضبط گردید.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده افزود: بر اساس گزارشات دریافتی و مشاهده تبلیغات محیطی مبنی بر تولید پودرهای لباسشویی دستی و ماشینی در کارگاهی غیر مجاز، هماهنگی لازم با مقامات قضایی انجام و پس از اخذ مجوزهای مربوطه، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی جهت انجام اقدامات قانونی لازم در محل حضور یافتند.

وی خاطر نشان کرد: در این بازدید؛ وسایل تولید و بسته بندی از جمله میکسر، خشک کن، پرکن و ... و همچنین حدود 500 کیلو پودر ماده اولیه، حدود 100 کیلو پودر آماده در حال بسته بندی، 16800 جعبه نیم کیلویی، 2000 کیسه سه کیلویی و 20 کیسه ده کیلویی بسته بندی شده و آماده فروش با نام های مختلف کشف و نظر به اینکه کارگاه مذکور فاقد مجوزهای بهداشتی لازم از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده لذا کلیه اقلام مکشوفه توقیف و پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضائی ارسال گردید.

دکتر اسماعیل زاده در پایان از هموطنان خواست در صورت مشاهده چنین مواردی، مراتب را به معاونت غذا و دارو دانشگاه اعلام تا پیگیری ها و اقدامات قانونی لازم توسط این معاونت صورت پذیرد.