دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تامین اقلام و ملزومات پزشکی موردنیاز کادر درمانی کمبودی ندارد

مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از توزیع کامل ملزومات مورد نیاز مدافعان سلامت خبر داد و گفت: خوشبختانه نگرانی بابت نبود یا کمبود اقلام و تجهیزات پزشکی موردنیاز کادر درمانی کرونایی‌ها وجود ندارد.

دکتر محمدابراهیم شوشتری در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا در بحث تأمین ملزومات ویژه کادردرمانی کرونایی‌ها ورود پیدا کردیم و در گام نخست انواع ماسک‌های ساده و 95N و همچنین لباس و شیلد مورد نیاز را تأمین کرده و در اختیار مدافعان سلامت قرار دادیم.

وی افزود: به‌جهت کمبود تجهیزات پزشکی و عدم ایجاد مشکل برای کادر درمان صدور مجوز تولید را برای واحدهای فعال مجاز داشتیم تا دغدغه‌ای در این خصوص وجود نداشته باشد، شروع تولید ماسک با یک کارگاه آغاز شد و اکنون 3 کارگاه تولید ماسک در شهرک صنعتی مشهد و یک کارگاه هم در شهرک صنعتی چناران فعال است.

مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در کنار تولید کارگاه‌های صنعتی مجوز تولید ماسک معمولی ویژه عموم مردم به گروه‌های مردمی ارائه شد خاطرنشان کرد: هم‌اکنون 6 گروه در این خصوص فعال است، در اوایل شیوع کرونا همکاری  هیأت‌ امنای ارزی در بحث ارسال ملزومات پزشکی  و در جهت عدم ایجاد مشکل مساعدت‌های استاندار و همکاری مجموعه‌های مختلف همچون هلال احمر را داشتیم.

دکتر شوشتری تصریح کرد: پس از راه‌اندازی کارگاه‌ها با تولیدات مناسبی که صورت گرفت تا حد زیادی مشکلات موجود برطرف شد و این دغدغه‌ها با ذخیره‌سازی مناسبی که در انبارها صورت پذیرفت به‌شدت کاهش یافت و می‌توانیم بگوییم که خوشبختانه نگرانی بابت نبود یا کمبود اقلام و تجهیزات پزشکی موردنیاز کادر درمانی کرونایی‌ها وجود ندارد.

وی درخصوص اقلام توزیعی به کادردرمانی کرونایی‌ها، بیان کرد: در این مدت توزیع تعداد 285 هزار ماسک 95N، صد هزار لباس یک تکه و تأمین کامل شیلد، آستین، کاور کفش و دستکش را با همکاری خیران نیک‌اندیش در میان مدافعان سلامت در 3 مرکز درمانی قائم(عج)، امام رضا(ع) و شریعتی داشتیم.

مدیر نظارت و ارزیابی ملزومات و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در مدت 75 روز کرونایی همکاری بسیارخوبی با استانداری، شهرداری، دستگاه قضایی و دیگر مجموعه‌ها در بحث صدور مجوز، پیگیری خط‌های تولید، رعایت کنترل کیفی، تولید محصول استاندارد و باکیفیت، برخورد با سودجویان عرصه سلامت و غیره داشتیم و خوشبختانه مشکلی در این خصوص مشاهده نشد.