پاسخگویی به سوالات دارویی شهروندان در مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم این دانشگاه با شماره 190 آماده پاسخگویی به سوالات دارویی شهروندان است.

دکتر جبرائیل موفق در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: این مرکز با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه و حفظ ایمنی مصرف دارو همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8 الی 22 آماده پاسخگویی به سوالات مردم و گروه پزشکی است.

وی نحوه صحیح مصرف دارو ها، عوارض ناخواسته ناشی از مصرف داروها،تداخلات دارویی، نحوه نگهداری داروها، مصرف داروها در دوران بارداری و شیردهی و راهنمایی در موارد مسمومیت ها را از جمله فعالیت های این مرکز برشمرد.

وی منطقی ساختن روند دارو درمانی بیماران را از دیگر اهداف این مرکز عنوان کرد و گفت: در این مرکز همچنین با تولید محتوای علمی و آموزشی تلاش می شود نگرش و آگاهی مردم نسبت به مصرف دارو بهبود و ارتقاء یابد.