تاکید معاون بهداشت بر استفاده بهینه از قابلیتهای سامانه سینا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد براستفاده بهینه از قابلیت های سامانه سینا در تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات ثبتی در این سامانه و انجام مداخلات لازم تاکید کرد.

دکتر مهدی قلیان اول با هدف بازدید از واحدهای محیطی حوزه بهداشت و پایش نحوه خدمت رسانی این واحدها با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت جاهد شهر تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک مشهد، ضمن عرض خداقوت به همکاران فعالیتهای این مرکز را مورد بررسی و پایش قرار داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید نحوه انجام مراقبت ها و ثبت شاخص گیری خدمات در سامانه سینا را بررسی نمود و توصیه های کاربردی را ارائه نمود.

وی بر ارتقاء کمی و کیفی خدمات و فعال کردن بیش از پیش پرونده های سلامت و تکریم گیرندگان خدمت تاکید کرد.