دیدار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیرکل صحت عامه ولایت هرات باستان افغانستان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف مراقبت سندرومیک بیماری های واگیر با تاکید بر  کرونا  با مدیرکل صحت عامه ولایت هرات باستان افغانستان دیدار نمود.

به گزارش وب دا، در این دیدار که در نقطه صفر مرزی دوغارون و با حضور فرماندار شهرستان، مدیر شبکه و معاون بهداشت شهرستان و قائم مقام فرماندهی هنگ مرزی تایباد برگزار گردید، معاون بهداشت دانشگاه بر لزوم هماهنگی بیشتر تیم های بهداشتی مستقر در قرنطینه ها و پایگاه های بهداشتی مرزی دو کشور تاکید نمود.

در این دیدار مقرر شد اطلاعات موارد مشکوک به بیماریهای تب دار سندرومیک که از کشور ایران و افغانستان تحت نظر گرفته شده در اختیار دو طرف قرار گیرد تا مراقبت جدی فعال صورت پذیرد.