پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

همزمان با فرارسیدن سی ام فروردین ماه، سالروز میلاد حکیم جرجانی بنیانگذار علوم آزمایشگاهی، معاون بهداشت دانشگاه این روز را به همه خدمتگزاران نظام سلامت در جامعه علوم آزمایشگاهی تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام معاون بهداشت دانشگاه به شرح ذیل است:

سی ام فروردین، سالروز بزرگداشت حکیم جرجانی بنیانگذار علوم آزمایشگاهی، روز تقدیر از مجموعه فرهیخته و تلاشگری است که با تلاش های مستمر خود، زمینه حفظ و ارتقاء سلامت جامعه را فراهم می آورند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به همه دست اندرکاران عرصه شبکه آزمایشگاهی دانشگاه به ویژه همکاران علوم آزمایشگاهی حوزه بهداشت، با عنایت به شرایط ویژه کشور و شیوع ویروس کرونا از زحمات فداکارانه و تلاش جهادی شما عزیزان در راستای ارائه و ارتقاء کیفی خدمات آزمایشگاهی در پیشگیری و مقابله با کووید‏- 19 در اقصی نقاط مناطق تحت پوشش قدردانی نموده و موفقیت روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

با عنایت به شعار امسال هفته سلامت با عنوان «حمایت همه جانبه از مدافعان سلامت» امید آن دارم با حمایت از شبکه آزمایشگاهی حوزه بهداشت بتوانیم با تکیه بر توانمندی های نهفته در نظام شبکه و با بهره مندی از ساختار و برنامه های تدوین شده در سیستم آزمایشگاهی شاهد ارتقاء کمی و کیفی خدمات به جمعیت تحت پوشش باشیم.