تقدیر از خدمات سربازان حوزه بهداشت در بسیج ملی مقابله با کرونا

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با حضور در واحدهای حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با اهداگل از خدمات سربازان خط مقدم بسیج ملی مقابله با کرونا در استان تقدیر کرد.

به گزارش وب دا، در این مراسم که به همت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی و رئیس دبیرخانه ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استانداری اجرا شد، خانم طهماسبی مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری، ضمن قدردانی از زحمات شبانه روزی پرسنل واحدهای بهداشتی دانشگاه در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا گفت: بی شک خدمات این حوزه تاثیر بسزایی در کنترل این بیماری در استان داشته است.

مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری در این دیدار با توجه به فرا رسیدن 15 اردیبهشت ماه روز جهانی ماما از خدمات ارزنده ماماهای شاغل در این حوزه در مراقبت و حفظ سلامتی مادران در بحران کرونا تقدیر نمود.

شایان ذکر است در این مراسم تعداد 3 هزار شاخه گل توسط اتحادیه شرکتهای تعاونی تولید کنندگان گل و گیاه استان خراسان رضوی به پرسنل واحدهای بهداشتی شهر مشهد با اولویت مراکز خدمات 16 ساعته فعال در کنترل کرونا اهدا گردید.