دستورالعمل ویژه برگزاری مراسم شب‌های پرفضیلت قدر در مکان‌های غیرمسقف تدوین شده است

اعلام ویژه برنامه شب های قدر در دانشگاه علوم پزشکی مشهدرییس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برنامه ریزی برای تدوین دستورالعمل ویژه اجرای مراسم شب‌های پرفضیلت قدر در مکان‌های غیرمسقف خبر داد.

زهرا نهبندانی  در گفتگو با وب دا در خصوص برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آستانه لیالی قدر، گفت: در حال حاضر در حال تدوین دستورالعمل ویژه اجرای مراسم شب‌های پرفضیلت قدر در مکان‌های غیرمسقف هستیم که پس از تکمیل در اختیار استانداری قرار خواهد گرفت تا به تمامی مجموعه‌ها ابلاغ شود.

رییس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که اهمیت شب قدر بر هیچکس پوشیده نیست، اما مقوله سلامت هم بسیار مهم است، گفت: می‌خواهیم که با یک برنامه‌ریزی درست و همکاری عموم مردم همگان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند از برنامه‌ها و مراسم‌های این شب‌های عزیز بهره‌مند شوند.

دکتر نهبندانی خاطرنشان کرد: طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت بازگشت به روند عادی در کشور، برگزاری مراسمات در اجتماعات و دید و بازدیدهای خانوادگی به‌زودی حاصل نمی‌شود، اما درخصوص برگزاری مراسم شب‌های قدر تمهیداتی اندیشیده شده تا با همکاری مردم ضمن بهره‌مندی از فیوضات این شب‌های پرفضیلت، شاهد آسیب‌رسانی به عزاداران علوی نباشیم.