نظارت ویژه بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در شب‌های قدر

115 هزار نفر در خراسان رضوی شیوه‌های مقابله با کرونا را آموختندمدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تا زمان اعلام وضعیت سفید برگزاری هرگونه برنامه‌ای در مساجد ممنوع است.

مهندس علی‌اصغر حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، خاطر نشان کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا در شهرهای با وضعیت قرمز همچون مشهد برگزاری نماز جماعت در مساجد ممنوع است و در شهرهای سفید هم باید فقط نماز جماعت با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و مهر، سجاده و چادر نماز شخصی برگزار شود و حتی ترجیحاً نمازگزاران در منازل خود وضو بگیرند و از سرویس بهداشتی مساجد استفاده نکنند.

وی افزود: برای شب‌های قدر هم دستورالعمل ویژه‌ای توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین شده و مقرر شده برگزاری مراسم احیاء در فضاهای غیرمسقف با رعایت ضوابط و نکات بهداشتی و نیز فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بازرسان این مجموعه در شب‌های قدر نظارت‌های لازم را در اماکن برگزاری مراسم‌های احیاء دارند، خاطرنشان کرد: در شب‌های 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای حضور مستمر در نقاط مختلف سطح شهرهای تحت پوشش به‌ویژه مکان‌های برگزاری مراسم‌های احیاء دارند تا در صورت مشاهده هرگونه موردی که برای عزاداران علوی ایجاد خطر کند رسیدگی و تذکر لازم را داشته باشند.

مهندس حسنی گفت: تا زمان اعلام وضعیت سفید اجرای هرگونه برنامه‌ای در مساجد شهرهای قرمز همچون مشهد مانند برگزاری نماز جماعت، برپایی محافل قرآنی، سخنرانی‌ها و برگزاری انواع مراسم‌ها ممنوع است.