مراسم شب های قدر امسال با رعایت پروتکل های بهداشتی در مشهد برگزار می شود

آئین دومین شب قدر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  برگزار شدهمزمان با نزدیک شدن به شب های قدر و اهمیت و اشتیاق عزاداران علوی جهت برگزاری این مراسم، ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان با اتخاذ تصمیماتی اعلام نموده است این مراسم در  مکانهای روباز تعیین شده در مناطق مختلف مشهد برگزار خواهد شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در همین راستا مقرر شده است، هیات های مذهبی استان، افرادی را در قالب انتظامات به دانشگاه معرفی کنند تا در این چند روز، آموزش های لازم به آن ها در باره اجرای دستورالعمل بهداشتی لازم الاجرا در این مراسم داده شود.

دکتر مهدی قلیان اول با اشاره به موارد مندرج در دستورالعمل گفت: افراد حاضر در مراسم احیاء باید وسایل شخصی مانند زیرانداز، مهر، کتب ادعیه و آب معدنی همراه داشته باشند، فاصله اجتماعی را رعایت و از ماسک و دستکش استفاده کنند. همچنین توزیع نذورات ازسوی شرکت کنندگان در این شب ها ممنوع است و در صورت مشاهده با افراد برخورد خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برگزارکنندگان مسئول اجرای امنیت و اجرای دستورالعمل های بهداشتی هستند، افزود: باید سرویس های بهداشتی قبل از مراسم ضدعفونی شود و مایع دستشویی به اندازه کافی وجود داشته باشد، در صورت وجود صندلی قبل از برگزاری ضدعفونی شوند و فاصله بین آن ها رعایت شود، مدت برگزاری مراسم حداکثر 2 ساعت باشد، ماسک و دستکش بین شرکت کنندگان در مراسم توزیع شود، تیم اورژانس 115 در محل برگزاری مراسم مستقر باشد، سطل زباله درب دار و دارای کیسه زباله به تعداد کافی و در فاصله مناسب با توجه به تعداد شرکت کنندگان درنظر گرفته شود و تابلوهای آموزشی و هشدار دهنده پیشگیری از انتقال بیماری های تنفسی به تعداد کافی در محل مراسم نصب شود.
دکتر قلیان با تأکید مجدد بر ممنوعیت توزیع هرگونه مواد غذایی بین مردم حتی ازسوی برگزار کنندگان افزود: توصیه می شود از وسایل حمل و نقل عمومی برای شرکت در مراسم استفاده نشود. همچنین برگزارکنندگان بر ترافیک روان در محل نظارت داشته باشند و در صورت وجود دستگیره در و نرده در محل، قبل از مراسم نظافت و گندزدایی انجام شود.