محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفندهای صنایع دخانی و بیماری کرونا

008.jpg - 27.98 کیلو بایتسی و یکم ماه می، روز جهانی بدون دخانیات و 6 لغایت 12 خردادماه هفته ملی بدون دخانیات نامگذاری و شعار این هفته "محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفندهای صنایع دخانی و بیماری کرونا"  تعیین شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت: همه ساله به مناسبت بزرگداشت روز جهانی بدون دخانیات در تاریخ 31 ماه می، اقدامات هماهنگی و گسترده ای در سراسر جهان برای تنویر افکار عمومی درخصوص مضرات استعمال دخانیات انجام می شود.

دکتر مهدی قلیان فعالیتها و اقدامات برای افزایش آگاهی عمومی، بخصوص جوانان، درخصوص تاثیرات مضر دخانیات، از سرطان تا بیماریهای تنفسی مزمن، اهمیت کاهش مصرف دخانیات و همچنین خطرات مواجهه با دود دست دوم و سوم را از برنامه های مهم در این راستا برشمرد.

وی گفت: با توجه به اپیدمی کووید 19 و ترفندهای صنایع دخانی برای سوء استفاده از این فرصت برای منافع خود و گسترش بازار مصرف، شعار ملی امسال هفته بدون دخانیات « محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفندهای صنایع دخانی و بیماری کرونا» تعیین شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مصرف دخانیات عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس، ترک دخانیات یک ضرورت برای پیشگیری از بیماری کرونا ویروس، محصولات نوپدید دخانی گمراه کننده و اعتیادآور، صنعت دخانیات تهدید برای سلامت همگانی، اماکن عمومی عاری از دخانیات حقی برای همه، نوجوانان و جوانان در تیررس صنایع دخانی و افزایش مالیات در محصولات دخانی و راهکار جهانی کاهش مصرف را از عناوین روزشمار این هفته عنوان نمود.