گردهمایی مسئولین واحدهای مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد

گردهمایی مسئولین واحدهای مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور مدیر آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برگزارشد.

به گزارش وب دا، رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هدف از برگزاری این گردهمایی را بازدید دوره ای از واحدهای فناوری اطلاعات مراکز دانشگاه و استفاده از تجربیات مسئولین واحدهای آی تی دانشگاه برشمرد.

مهندس سید کاظم بحرینی گفت: معاونت بهداشت دانشگاه بعنوان تنها دارنده مجوز برگزاری ویدئو کنفرانس ملی شوکا در دانشگاه، از اواخر سال قبل به صورت رسمی کارخود را شروع نمود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری جلسات بصورت ویدئو کنفرانس منتج به کاهش هزینه های سازمانی و افزایش بهره وری نیروی انسانی خواهد شد، گفت : با توجه به اجرای بیش از 80 جلسه بصورت وب کنفرانس در سه ماهه اول سال جاری، در این گردهمایی واحد فناوری اطلاعات معاونت بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت.

مهندس بحرینی راه اندازی سیستم LMS ، اهتمام بیشتر به سیستم دسکتاپ مجازی و بومی شدن تعدادی از دسترسی ها از جمله مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد و مصوب گردید.