عملیات ساختمانی آزمایشگاه رفرانس حوزه بهداشت اوایل مرداد به اتمام می رسد

نتیجه آزمایش 40 درصد از بیماران مشکوک به کرونا مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت مثبت است معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد 5 میلیون و 160 نفر از جمعیت استان خراسان رضوی را زیر پوشش خدمات بهداشتی دارد اظهار کرد: علاوه بر این  دانشگاه به 400 هزار نفر از اتباع خارجی خدمات ارائه می دهد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی قلیان در نشست ویدئو کنفرانس رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با اجرای برنامه تحول نظام سلامت تعداد مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و بهداشت 65 درصد رشد یافت اظهار کرد: در قالب این برنامه 170 واحد بهداشتی در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد ایجاد شد که از این تعداد 140 واحد آن استیجاری است.

وی با بیان اینکه در قالب برنامه تحول نظام سلامت یک هزار و 140 نیرو نیز به کارگیری شد که این افراد نقش موثری در غربالگری کرونا داشتند خاطر نشان کرد: با تلاش این گروه از پرسنل 85 درصد از جمعیت مشهد و 90درصد ساکنان زیر پوشش دانشگاه غربالگری کرونا شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه حقوق پرسنل بکاری گیری شده از محل اعتبارات برنامه تحول نظام سلامت پرداخت می شود که در ماه اخیر به دلیل ابلاغ نشدن اعتبارات از محل درآمدهای دانشگاه پرداخت شد اظهار کرد: در صورت ادامه این روند در ماه های آینده به طور حتم این حوزه با مشکل روبرو خواهد شد.

دکتر قلیان با اشاره به ساخت پروژه آزمایشگاه رفرانس بهداشت در زیر بنای یک هزار و 100 مربع اظهار کرد: این پروژه تا اوایل مرداد ماه به اتمام می رسد و از وزارت بهداشت درخواست می شود نسبت به تامین تجهیزات مورد نیاز این آزمایشگاه مساعدت لازم را با دانشگاه داشته باشد.

کاهش بار مراکز درمانی بزرگترین رسالت حوزه بهداشت

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از اقدامات حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر ادامه روند غربالگری کرونا به ویژه در مناطق پرخطر تاکید کرد.

دکتر نمکی با اشاره به اینکه باید بیمارانی که در سامانه به ثبت می رسند به طور مستمر مورد پیگیری، مراقبت و آموزش قرار گیرند تا نیازی به خدمات بیمارستانی پیدا نکنند خاطر نشان کرد: کاهش بار بیمارستان ها و جلوگیری از نیاز بیماران به خدمات بستری بزرگترین رسالت حوزه بهداشت است

وی تصریح کرد: موارد اعلام شده به طور حتم پیگیری می شود و امیدواریم بتوانیم به زودی این اقدامات را به ثمر برسانیم.

نشست ویدئو کنفرانس رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به منظور ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای کنترل و مدیریت کووید-19 و وضعیت شیوع ویروس کرونا در مشهد و سایر مناطق استان خراسان رضوی برگزار شد.