12 بیمارستان و دو مرکز جراحی محدود موفق به کسب مجوز گردشگری سلامت شدند

رشد 100 درصدی ارائه خدمات به گرشگران سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهدمدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۲ بیمارستان و دو مرکز جراحی محدود در مشهد مجوز گردشگری سلامت  را دارند و دو بیمارستان و دو مرکز جراحی محدود دیگر نیز ارزیابی هایشان در حال بررسی است.

دکتر اسماعیل خیامی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: در سال گذشته افزون بر ۲۰ هزار نفر از مراکز بستری و جراحی محدود در مشهد خدمات درمانی در حوزه های مختلف نظیر بیماری‌های زنان، قلبی و عروقی، جراحی‌های مختلف از جمله چشم و بینی دریافت کرده اند و طبق برآوردها افزون بر ۱۰۰ هزار نفر هم از خدمات سرپایی، تشخیصی و درمانی استفاده کرده اند.

وی با بیان اینکه حضور گردشگران سلامت در کلانشهر مشهد طی سال‌های اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده و سال گذشته از ۵۶ ملیت در مشهد بیمار پذیرش شده است خاطر نشان کرد:نیمی از بیمارانی که در قالب گردشگران سلامت در کلانشهر مشهد خدمات درمانی دریافت می کنند، ملیت عراقی دارند.

دکتر محمد اسماعیل خیامی افزود:دریافت تعرفه های پزشکی برای بیماران خارجی در بخش خصوصی تا سقف چهار برابر تعرفه بیماران داخلی بلامانع است.

وی ادامه داد: تعرفه های گردشگری سلامت در مراکز دولتی، غیر دولتی، خصوصی و عمومی با هم متفاوت است که برای هر یک  از مراکز درمانی مذکور در بخش های سرپایی، بستری و تشخیصی سقف تعرفه‌های مشخصی تهیه شده و با تصویب هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست.

وی با اشاره به مهم ترین اقدامات انجام شده در راستای گردشگری سلامت در مشهد و خراسان رضوی افزود: تشکیل کمیته گردشگری سلامت استان به ریاست استاندار خراسان رضوی، ایجاد شرکتهای گردشگری سلامت برای ارائه خدمات مورد نیاز به بیماران، ایجاد انجمن حرفه ای گردشگری سلامت، تدوین و تصویب سقف تعرفه های گردشگری سلامت و الزامی کردن دریافت مجوز برای پذیرش بیماران خارجی در بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود از این جمله است.

وی ساماندهی دلالان، آموزش تمامی دست اندرکاران حوزه گردشگری سلامت، ایجاد سایت گردشگری سلامت استان، تدوین آیین نامه صدور مجوز برای مطب های پزشکان  را از جمله برنامه های آتی و در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای ضابطه مند کردن و تسهیل در گردشگری سلامت برشمرد.